Marele câștigător Survivor! Alex Delea a plecat acasă cu 100.000 de euro!

#Survivor România
Ultima actualizare:

După două gale live pline de tensiune și emoții așa cum concurenții nu au mai simțit niciodată, s-a aflat numele câștigătorului Survivor România 2022! Marea bătălie a finalei s-a dat între Alex Delea și Elena Chiriac. Cel care a obținut cele mai multe voturi din partea publicului a fost Alex, astfel că a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro!

Citește și: Andreea Tonciu, reacție surprinzătoare la Survivor! A sărit pe Ionuț Popa! VIDEO

Alex Delea, marele câștigător Survivor 2022!

Întreaga luptă a ajuns la final! Câștigătorul Survivor România a ridicat trofeul și și-a adjudecat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. În urma ultimului joc, Alex Delea a reușit, pentru a treia zi consecutiv, să câștige imunitatea și titlul de campion al zilei, astfel că a ajuns direct în finală.

Elena Chiriac și Ionuț Popa au intrat la vot în primul consiliu live, iar după lungi momente de speranță și sentimente intense, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că fosta Faimoasă a primit cea mai mare susținere din partea telespectatorilor.

Citește și: Alex Nedelcu, sacrificiul suprem pentru Survivor: «Poate nici nu mă mai recunoaște»

Finală strânsă între Alex Delea și Elena Chiriac

Astfel, marea bătălie a finalei s-a dat între Elena, singura fată care a reușit să ajungă atât de departe în competiție, și Alex Delea, cei doi intrând din nou la votul publicului, în cel de-al doilea consiliu live. Liniile de vot au fost deschise doar în cadrul acestor gale în direct. 

Mă simt mai frumoasă după Survivor, mai bună, mai am nevoie doar de puțin ajutor. Cred că pot să fiu eu Survivor România 2022. Le mulțumesc enorm celor de acasă. Am făcut 20 de ani aici la Survivor.”, a spus Elena, înainte de aflarea votului.

Mi-am făcut mama mândră, mi-am făcut și mămăița mândră. Mămăiță, ține-te bine că urmează să mă vezi cu trofeul deasupra capului!”, a glumit și Alex Delea, în stilul caracteristic, înainte de marele verdict.

La finalul celei mai mari provocări din viața concurenților, un singur nume a avut ecou însă! Cele mai multe voturi din partea celor de acasă au fost obținute de Alex Delea, care au venit ca o încununare pentru tot parcursul anevoios din concursul de supraviețuire. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net