Motivul dureros pentru care Ionuț Popa se luptă să câștige Survivor!

#Survivor România

Ionuț Popa, unul dintre cei trei finaliști rămași în competiția Survivor, a dezvăluit recent care este motivul pentru care se luptă cu atâta îndârjire pentru marele trofeu al show-ului și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Ionuț Popa, în vârstă de 33 de ani, de profesie antrenor personal, a făcut o serie de mărturisiri în cadrul consiliului în care s-a aflat în pericol de eliminare. Concurentul, care este și tatăl unui băiețel, a dezvăluit că a luptat enorm în competiție, dezvăluind și motivul din spatele determinării sale.

Citește și: Ei sunt favoriţi la premiul de 100.000 € de la „Survivor"! Ionuț Popa, preferatul caselor de pariuri

Motivul pentru care Ionuț Popa e determinat să câștige Survivor România

Am foarte mari emoții. M-am gândit de la început că voi ajunge foarte departe. Le mulțumesc celor de acasă pentru că am fost salvat de patru ori. Până la individuale, am dat totul pe traseu.

Am doar două meciuri în care n-am adus niciun punct. În rest, am fost cel mai constant jucător, zic eu. Nici nu pot să-mi exprim mulțumirea. Am tras din greu să ajung până aici. Îmi doresc din suflet să câștig Survivor România pentru că am luptat foarte mult pentru a ajunge aici. Vreau să spun de ce aș vrea eu să câștig Survivor.”, și-a început tânărul istorisirea.

Citește și: Alex Nedelcu, sacrificiul suprem pentru Survivor: «Poate nici nu mă mai recunoaște»

IONUȚ POPA, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT DE MOTOR, URMAT DE PROBLEME FINANCIARE

Ionuț Popa a dezvăluit că a fost implicat într-un accident de motor în luna septembrie a anului trecut, în urma căruia s-a ales cu mai multe răni și arsuri.

Totodată, din cauza incidentului, o perioadă bună de vreme a fost într-un impas din punct de vedere financiar, amintindu-și de un moment dureros pentru el, când nu a avut bani să îi cumpere fiului său, David, nici măcar o înghețată.

Concurentul a explicat că își dorește să câștige competiția pentru fiul lui, pentru a-i putea oferi un viitor mai bun și o educație pe măsură.

Nu avea bani nici să îi cumpere fiului lui o înghețată

Îmi doresc foarte mult să câștig Survivor România, pentru că am luptat foarte mult până aici. Anul trecut, pe 1 septembrie, am avut un accident de motor. Am scăpat bine. Am avut doar umărul dislocat și niște arsuri pe picior.

După ce mi-am revenit și am putut să ies afară, l-am luat pe băiețelul meu David și am mers într-un parc din București. La un moment dat, văzuse o gheretă de înghețată și a vrut să îi cumpăr o înghețată.

Din nefericire, la acel moment, situația mea financiară era foarte proastă și mi-am promis de atunci că o să încerc să fac tot posibilul ca să îi fie bine. Îmi doresc să câștig acei 100.000 de euro pentru că asta m-ar ajuta pe mine și pe băiețelul meu. I-aș putea oferi o educație și un viitor mai bun.”, a dezvăluit Ionuț Popa, la PRO TV. 

Finaliștii „Survivor România” 2022

După ce Alex Nedelcu a părăsit competiția, în marea bătălie pentru premiu au mai rămas doar trei: Alex Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa. Câștigătorul va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de „Supraviețuitor”. Visul lui Ionuț s-ar putea îndeplini, având în vedere că acesta pare să fie favorit la casele de pariuri în privința șanselor de câștig. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net