Ei sunt favoriţi la premiul de 100.000 € de la „Survivor"! Ionuț Popa, preferatul caselor de pariuri

După patru luni în care au alergat pe trasee complicate şi au trăit în condiţiile dificile din Republica Dominicană, concurenţii de la Survivor mai au de trecut un singur hop pentru a afla cine se va întoarce în România cu premiul de 100.000 de euro.

Ei sunt finaliștii Survivor România 2022
Ei sunt finaliștii Survivor România 2022

Marți, 31 mai, va avea loc finala competiţiei de la PRO TV, iar preferaţii publicului ar fi Ionuţ Popa şi Elena Chiriac, conform cotelor de la casele de pariuri.

Citește și: CRBL spune adevărul despre colegii de la Survivor

16 ianuarie -31 mai. Timp de 16 săptămâni, Survivor România ne-a ţinut cu sufletul la gură. Am trăit alături de concurenţi, am plâns şi am râs cu ei şi pentru ei. Iniţial au fost 24, împărţiţi în Faimoşi şi Războinici, apoi au mai intrat în decursul timpului încă 6 concurenţi, în timp ce alţii ieşeau în urma voturilor publicului sau pe motive de sănătate. Duminică, 29 mai, s-au stabilit semifinaliştii Survivor România 2022.

Elena Chiriac -  cotă 3,5
Elena Chiriac - cotă 3,5

Cert este că Elena Chiriac a demonstrat că le poate face faţă băieţilor şi a reuşit să-i elimine, rând pe rând. Chiar dacă duminică, 29 mai, a pierdut în faţa lui Alex Delea, aceasta a câştigat încrederea că nimic nu-i poate sta în cale.

De cealaltă parte, pentru Delea a fost prima victorie în confruntările individuale... una venită la momentul perfect! Duminică s-a înregistrat chiar şi o premieră: patru concurenţi fiind nominalizaţi pentru eliminare. Ca de fiecare dată, vestea finală a fost oferită de Daniel Pavel: Blaze a părăsit competiţia. Duminică, Survivor România a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 19:58 – 23:28. 

Alex Delea -   cotă 4
Alex Delea - cotă 4

Astfel, ultimii patru rămaşi în competiţia de la PTO TV sunt: Elena Chiriac, Alex Delea, Alexandru Nedelcu şi Ionuţ Popa. Elena Chiriac are 20 de ani şi este fiica jurnalistului Romeo Chiriac. Tânăra locuieşte alături de mama sa în Londra, dar are o relaţie extraordinară cu tatăl ei, cu care merge în expediţii ori de câte ori vine în ţară. Ea a participat şi la emisiunea „Ferma”, ajungând în finală alături de Augustin Viziru.

Vezi și: Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță

Ionuț popa este preferatul caselor de pariuri 

Alex Delea are 25 de ani, este originar din Constanţa, dar trăieşte de o bună perioadă de timp în Spania, unde lucrează ca barman. Şi înainte de a se înscrie la Survivor era un fan al exerciţiilor fizice şi nu lipsea nici măcar o zi de la sala de sport. 

Alex Nedelcu are 36 de ani şi este fost portar profesionist, aşadar nici lui nu îi este străin sportul şi este obişnuit cu antrenamentele dificile. Alex locuieşte în Bucureşti alături de partenera sa de viaţă cu care are un copil.

Ionuţ Popa are 33 de ani şi este originar din Hunedoara. Şi el a participat în trecut la o altă emisiune televizată: „Ninja Worrior”. De altfel, instructorul de fitness pare a fi preferatul publicului. Cel puţin al telespectatorilor care pariază!

Conform caselor de pariuri, favoritul acestei ediţii a emisiunii Survivor ar fi chiar Ionuţ Popa. El are o cotă de 3, ceea ce înseamnă că, în cazul în care veţi paria pe el şi va câştiga, veţi încasa de trei ori suma depusă în dreptul numelui său. A doua pe lista favoriţilor este Elena Chiriac.

În ediţia de duminică,  Blaze a fost cel care  a părăsit competiţia
În ediţia de duminică, Blaze a fost cel care a părăsit competiţia

Elena Chiriac este urmată, cu o cotă apropiată - 4, de Alex Delea. Cele mai mici şanse în a câştiga emisiunea le are, în opinia bookmakeri-lor, Alexandru Nedelcu. El are o cotă de 5,5, ceea ce înseamnă că victoria lui la Survivor ar putea fi considerată o mare surpriză. 

Alex Nedelcu -  cotă 5,5. Fostul fotbalist  are cele mai mici  şanse de câştig
Alex Nedelcu - cotă 5,5. Fostul fotbalist are cele mai mici şanse de câştig

 Semifinala a fost plină de surprize. Competiţia a fost câştigată din nou de Alex Delea, care a primit al doilea colan de imunitate şi s-a calificat direct în finala de marți. Ceilalţi trei au intrat la vot în cadrul consiliului care s-a desfăşurat live.

Mulţi dintre cei eliminaţi s-au întors în Dominicană pentru a asista la ultimele ediţii şi a-şi încuraja favoriţii. Roxana Ciuhulescu, Alexandra Duli, Elena Matei, Mari Fica sunt doar câteva dintre fostele concurente ale emisiunii Survivor care le vor fi alături finaliştilor şi în etapa decisivă de marți.

Oana Ciocan: «La Survivor am câștigat încrederea în mine»

Oana Ciocan a plecat cu mai multă încredere în sine din emisiunea Survivor
Oana Ciocan a plecat cu mai multă încredere în sine din emisiunea Survivor

Oana Ciocan (24 de ani) este una dintre ultimele eliminate din concurs, iar Click! a stat de vorbă cu războinica despre exprienţa trăită în ultimele luni în Republica Dominicană în cel mai dificil reality-show difuzat de PRO TV. 

Click!: Ce ai făcut după ce ai ieșit din reality show?

Oana Ciocan: După ce am ieșit din competiție, am avut multe ore în care am stat și m-am gândit la tot ce s-a întâmplat, parcă eram hipnotizată și în același timp fericită.

Ce ai simțit când ai aflat că vei părăsi competiția în urma voturilor primite?

După ce am aflat că o să părăsesc competiția, m-am resemnat și, deși am avut cele mai mari emoții, am respirat și m-am gândit că am câștigat exact ceea ce îmi lipsea, încrederea în mine.

Câte kilograme ai slăbit? Cum se va schimba de acum alimentația ta?

Cred că 4 kg am slăbit în total. O să am mai multă grijă de mine și după această experiență o să reușesc să am trei mese pe zi și, cel mai important, să fie de calitate.

Cu cine vei păstra legătura dintre foștii concurenți? Ți-ai făcut prieteni acolo?

Am creat relații speciale cu fiecare în parte. O să îmi dau seama în timp dacă am reușit să-mi creez prietenii, pentru că jungla și viața normală sunt două situații foarte diferite. 

Marian Drăgulescu: «Sunt câteva lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc în viața mea»

Marian Drăgulescu are planuri mari
Marian Drăgulescu are planuri mari

Ultimul faimos ieșit din reality-show-ul „Survivor” de la Pro TV este Marian Drăgulescu (41 de ani). După el a mai rămas doar Elena Chiriac, sigura fostă faimoasă. Sportivul gimnast a povestit, pentru Click!, într-un interviu exclusiv ce a făcut după ce a ieșit din show-ul filmat în Republica Dominicană și care îi sunt planurile de viitor. 

Click! Ce faci, Marian, cum ești? Ce ai făcut după ce ai ieșit din reality-show?

Marian Drăgulescu: Am luat o foaie și un pix și mi-am notat câteva lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc în viața mea. După care am mâncat extrem de mult, iar când am primit telefonul, mi-am sunat iubita, părinții, i-am urat La mulți ani și fratelui meu, am vorbit și cu câțiva prieteni.

Cum a fost experienţa Survivor?

Sunt împăcat cu parcursul și evoluția mea. Ştiu că tot ce a depins de mine, eu am făcut. Nu îmi vine să cred câte am bifat la Survivor! Am fost la Faimoși, am câștigat de mai multe ori colanul de imunitate, am adus totemul, am fost în Exil, am prins Unificarea, am fost la Vulturi, am prins confruntările individuale, am fost campionul zilei și am luat colanul de imunitate, am fost nominalizat de trei ori, am făcut foamea, am dormit în ploaie am mâncat sute de cocoși, am purtat aceleași haine timp de 100 de zile, în clasament ocup locul 7 din 30 de supraviețuitori, iar din 15 faimoși, am ajuns în primii doi. Le mulțumesc celor care m-au susținut și s-au bucurat alături de mine... sper că sunt mândri de evoluția mea... eu sunt! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net