Survivor România 2022. Ce concurenți au mai rămas în competiție până în acest moment și cine are șanse să câștige

#Survivor România
Ultima actualizare:

Survivor România 2022 se apropie de final, iar cei cinci concurenți rămași se pregătesc pentru duelurile decisive din finalul sezonului. Unul dintre ei se va transforma în marele câștigător, urmând să plece acasă cu premiul sezonului cu numărul 3. E timpul să vedem ce concurenți au mai rămas în competiție până în acest moment și cine are șansele cele mai mari să câștige.

Survivor România 2022: cine sunt concurenții rămași în joc

După luni de zile de tensiuni, stres, probe infernale, dar și certuri pe măsură, concurenții rămași la Survivor România 2022 sunt Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa. Cei cinci supraviețuitori vor da totul în ultimele zile de concuris pentru a reuși să ajungă în finală și pentru a obține voturile care le-ar putea aduce primul loc.

Citește și CRBL l-a desființat pe TJ Miles, în direct, la TV. Ce a putut spune despre fotul coleg

Ultimul participant care a plecat din Republica Dominicană a fost Marian Drăgulescu. Cunoscutul gimnast a precizat că se bucură „nespus de mult” că a acceptat această „provocare”, care s-a dovedit a fi o „experiență unică” în viața lui.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Cel mai bun să câștige! Sper să fie de la culoarea roșie”, a precizat Drăgulescu, după ce a fost eliminat de la Survivor România.

Citește și Marian Drăgulescu, planuri mari după eliminarea de la Survivor. Se însoara a treia oară

Îndrăgitul show de televiziune a pornit la drum cu unu număr impresionant de gladiatori moderni. Cei 12 Războinici care au intrat inițial la reality show-ul de la Pro TV au fost Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu. Lor li s-au alăturat, pe parcus Oana Ciocan, Doru Răduță și Mihaela Stan.

Din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, concurenții au fost CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cât ar putea să mai dureze Survivor România 2022 

Pe 15 mai, pe contul oficial al celor de la Survivor România a apărut o postarea în care se anunța faptul că au mai rămas trei săptămâni pănă la finala sezonului 3, care ar urma să aibă loc în ultima zi a lunii. Așadar, ultimele episoade vor fi: duminică, la ora 20:00, luni și marți, la ora 20:30. Concursul se va încheia pe 31 mai.

,,AMR 3 săptămâni până la finala Survivor România. (...) În ultima zi a lunii, trăim împreună finala Survivor România”, a fost anunțul postat pe contul de Instagram Survivor România.

Ce jucător are cele mai mare șanse să câștige Survivor România 2022

E greu de prezis cine va ieși triumfător din marea aventură din Republica Domininacă. Fiecare din concurenții rămași la Survivor România 2022 a dovedit că poate depăși orice obstacol și că merită să fie în această postură.

Probabil, Nedelcu și Ionut au un avantaj înaintea ultimului act, în condițiile în care sunt foarte buni pe traseu, iar timpii lor sunt mereu excelenți. Dar așa cum ne-am obișnuit în ultimele săptămâni, răsturnările de situație sunt la ele acasă în Replublica Dominicană.

Sezonul 3 din Survivor România 2022 a început pe 16 ianuarie, la Pro TV. Inițial, cele două tabere au fost împărțite în Faimoși și Războinici, însă, după jocul de unificare, numele acestora a fost schimbat în Vulturi și Tigri. Acum, cei cinci concurenți rămași la Survivor se bat pentru al treilea titlu din istorie.

Elena Ionescu a fost câștigătoarea de la Survivor România - sezonul 1, iar Zanni a câștigat sezoul 2, difuzat la Kanal D. Acesta din urmă a primit un premiu în valoare de 50.000 de euro. Acum, cel care se va impune la Survivor România 2022 va pleca acasă cu 100.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net