TJ Miles spune adevărul despre relația cu Alexandra Duli. A recunoscut tot

#Survivor România
Ultima actualizare:

TJ Miles a făcut destăinuiri despre relația dintre el și Alexandra Duli, iar Faimosul a recunoscut că îi place de fosta concurentă Survivor, întrucât frumoasa blondină deține câteva atuuri care i-au atras în mod special atenția.

Experiența Survivor l-a ajutat pe TJ Miles să evolueze și să fie recunoscător pentru familia și prietenii din viața lui. De asemenea, în timpul celor 18 săptămâni petrecute în jungla dominicană, fanii show-ului Survivor România au observat că Faimosul a dezvoltat o chimie specială cu Războinica Alexandra Duli și mulți s-au întrebat dacă nu cumva există o relație ascunsă între ei.

Citește și TJ Miles, singur și supărat pe Insula Exilului. Faimosul îl atacă fără milă pe CRBL: «Este periculos, manipulează oamenii»!

«mi-a plăcut de ea»

TJ Miles a vorbit extrem de sincer de spre Alexandra, într-un interviu pentru Fanatik, în care a recunoscut că într-adevăr îi place de ea, mai ales că a văzut-o fără machiaj, înfometată și luptându-se pe traseu și de aceea a ajuns să o cunoască destul de bine. 

,,O cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș.

Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă.", a declarat TJ. 

Citește și CRBL, atac acid la adresa lui TJ Miles: «E un fătălău!» Replica a venit imediat: «Ești ratat» Nominalizările spre eliminare

«Sunt un om care nu zice ,,Nu”»

TJ a mai adăugat că nu ar spune ,,nu" unei relații cu Duli, însă nu este foarte decis la acest moment dacă este pregătit pentru o relație. Fostul concurent Survivor a mai adăugat că preferă ca o eventuală legătură romantică cu Alexandra să se întâmple organic. 

,,Tot ce pot să spun este că, dacă ar fi să fie vreodată o relație între mine și Alexandra Duli, o să se întâmple, organic, o selecție naturală, o să se întâmple pur și simplu după ce ne-am cunoaște în viața reală și am evolua împreună, dacă ar fi să rămânem împreună.

Însă, eu sunt deschis, sunt un om care nu zice ,,Nu” fără să vadă și să afle, și las lucrurile să vină de la sine. Dacă vreodată va fi o relație între mine și Alexandra Duli, o să vină organic.", a mai adăugat TJ.

TJ Miles, bănuit că ar fi avut o relație cu Laura Giurcanu

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor după 18 săptămâni și de-a lungul competiției Faimosul a fost considerat unul dintre cele mai controversate personaje din cadrul concursului. Atitudinea sa a fost adeseori considerată ca fiind arogantă, iar printre cei mai mari dușmani ai lui TJ s-a numărat CRBL.

Desigur, TJ a fost bănuit și că ar avea o idilă cu Laura Giurcanu, cei doi fiind foarte apropiați la începutul competiției, însă într-un final, influencerul și blondina ajunseseră să nu se mai suporte și să se critice dur unul pe altul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net