Alex Nedelcu și TJ Miles, emoții mari la Survivor! Cine a fost eliminat

#Survivor România
Ultima actualizare:

În ediția de marți, 17 mai, e emisiunii Survivor România, un alt „Supraviețuitor” a fost nevoit să își facă bagajele și să se întoarcă în țară, fiecare trib rămânând, astfel, cu câte 4 membri. Iată cine a fost eliminat!

Marea bătălie s-a dat între TJ Miles și Alex Nedelcu Foto: Captură Video
Marea bătălie s-a dat între TJ Miles și Alex Nedelcu Foto: Captură Video

În această ediție, cele două echipe, Vulturi și Tigri, s-au luptat pentru jocul de comunicare, premiul pus la bătaie fiind un apel video cu un membru al familiei. Presiunea psihică a fost cu atât mai mare, în special pentru tribul Tigrilor, având în vedere că la finalul jocului un concurent de-al lor a părăsit Republica Dominicană.

Tigrii au revenit în forță și au câștigat jocul de comunicare

Încă de dinainte de a intra pe traseu, concurenții ambelor echipe s-au arătat emoționați de miza pusă în joc, explicând că vor face tot posibilul pentru a câștiga. După mai multe probe grele, tribul câștigător a fost cel al Tigrilor, care și-au alinat astfel dorul de cei dragi și au demonstrat că au revenit în forță, după înfrângerea de ieri.

Bucuria lor nu a durat mult însă, având în vedere că apoi a urmat consiliul de eliminare. În ciuda câștigului din această zi, concurenții au pierdut jocul de imunitate al ediției trecute în fața Vulturilor, așadar echipa Tigrilor a fost în „focuri”, aflând cine urmează să plece acasă.

Citește și: Survivor România 2022. Cele mai neașteptate eliminări de până acum

Cine a părăsit competiția: Alex Nedelcu sau TJ Miles?

În pericol de eliminare s-au aflat TJ Miles și Alex Nedelcu, primul propus în urma votului colectiv, iar celălalt fiind numit în mod direct de către Ionuț Popa, cel care a obținut imunitatea individuală.

Pentru Alex Nedelcu nominalizarea spre eliminare a fost cu atât mai neașteptată, având în vedere că Tigrul nu a mai fost niciodată pus în această poziție, dar și pentru că el îl considera prieten pe Ionuț. Nede a explicat că nu și-a imaginat niciodată că Ionuț ar fi putut să îl propună spre eliminare și l-a numit pe acesta „Iuda”, iscându-se tensiuni între cei doi.

În urma votului publicului, cel care a primit cea mai puțină susținere din partea celor de acasă a fost TJ Miles.

Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Competiția asta schimbă oameni. Nu trebuie să câștigi ca să fii câștigător, trebuie doar să înveți din fiecare pierdere ca să fii mai bun.”, a spus TJ, cu lacrimi în ochi, la aflarea veștii, având în vedere că mai avea atât de puțin până la marea finală. În ambele echipe au mai rămas astfel câte 4 concurenți.

Pe lângă vestea eliminării, TJ a asistat și la o scenă care cu siguranță nu i-ar fi picat bine nimănui. Colegii săi din echipa Tigrilor s-au bucurat când au auzit că nu a fost eliminat Alex Nedelcu, având în vedere că aceștia au făcut în trecut parte din echipa „Războinicilor” încă de la începutul emisiunii, iar TJ este un fost „Faimos”. Astfel, nu s-au ferit să își arate fericirea, îmbrățișându-se și izbucnind în lacrimi de bucurie.

Concurenții au ajuns la probele individuale!

Intrați în etapa confruntărilor individuale!”, a fost marele anunț al serii, după plecarea lui TJ Miles. Cei 8 concurenți rămași se vor lupta de acum individual până în marea finală, care va avea loc la data de 31 mai. Liniile de vot au fost deschise pentru Supraviețuitori, care au acum nevoie de cea mai mare susținere.

Citește și: Survivor România 2022. Când se termină sezonul și cine a mai rămas în concurs

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net