Alex Nedelcu și TJ Miles, emoții mari la Survivor! Cine a fost eliminat

În ediția de marți, 17 mai, e emisiunii Survivor România, un alt „Supraviețuitor” a fost nevoit să își facă bagajele și să se întoarcă în țară, fiecare trib rămânând, astfel, cu câte 4 membri. Iată cine a fost eliminat!

image
Marea bătălie s-a dat între TJ Miles și Alex Nedelcu Foto: Captură Video

În această ediție, cele două echipe, Vulturi și Tigri, s-au luptat pentru jocul de comunicare, premiul pus la bătaie fiind un apel video cu un membru al familiei. Presiunea psihică a fost cu atât mai mare, în special pentru tribul Tigrilor, având în vedere că la finalul jocului un concurent de-al lor a părăsit Republica Dominicană.

Tigrii au revenit în forță și au câștigat jocul de comunicare

Încă de dinainte de a intra pe traseu, concurenții ambelor echipe s-au arătat emoționați de miza pusă în joc, explicând că vor face tot posibilul pentru a câștiga. După mai multe probe grele, tribul câștigător a fost cel al Tigrilor, care și-au alinat astfel dorul de cei dragi și au demonstrat că au revenit în forță, după înfrângerea de ieri.

Bucuria lor nu a durat mult însă, având în vedere că apoi a urmat consiliul de eliminare. În ciuda câștigului din această zi, concurenții au pierdut jocul de imunitate al ediției trecute în fața Vulturilor, așadar echipa Tigrilor a fost în „focuri”, aflând cine urmează să plece acasă.

Citește și: Survivor România 2022. Cele mai neașteptate eliminări de până acum

stanga
dreapta
1survivor eliminare png
2survivor eliminare png
4survivor eliminare png
3survivor eliminare png

Cine a părăsit competiția: Alex Nedelcu sau TJ Miles?

În pericol de eliminare s-au aflat TJ Miles și Alex Nedelcu, primul propus în urma votului colectiv, iar celălalt fiind numit în mod direct de către Ionuț Popa, cel care a obținut imunitatea individuală.

Pentru Alex Nedelcu nominalizarea spre eliminare a fost cu atât mai neașteptată, având în vedere că Tigrul nu a mai fost niciodată pus în această poziție, dar și pentru că el îl considera prieten pe Ionuț. Nede a explicat că nu și-a imaginat niciodată că Ionuț ar fi putut să îl propună spre eliminare și l-a numit pe acesta „Iuda”, iscându-se tensiuni între cei doi.

În urma votului publicului, cel care a primit cea mai puțină susținere din partea celor de acasă a fost TJ Miles.

Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Competiția asta schimbă oameni. Nu trebuie să câștigi ca să fii câștigător, trebuie doar să înveți din fiecare pierdere ca să fii mai bun.”, a spus TJ, cu lacrimi în ochi, la aflarea veștii, având în vedere că mai avea atât de puțin până la marea finală. În ambele echipe au mai rămas astfel câte 4 concurenți.

Pe lângă vestea eliminării, TJ a asistat și la o scenă care cu siguranță nu i-ar fi picat bine nimănui. Colegii săi din echipa Tigrilor s-au bucurat când au auzit că nu a fost eliminat Alex Nedelcu, având în vedere că aceștia au făcut în trecut parte din echipa „Războinicilor” încă de la începutul emisiunii, iar TJ este un fost „Faimos”. Astfel, nu s-au ferit să își arate fericirea, îmbrățișându-se și izbucnind în lacrimi de bucurie.

stanga
dreapta
6survivor eliminare tj png
5survivor eliminare tj png
3survivor eliminare tj png
2survivor eliminare tj png
4survivor eliminare tj png
1survivor eliminare tj png

Concurenții au ajuns la probele individuale!

Intrați în etapa confruntărilor individuale!”, a fost marele anunț al serii, după plecarea lui TJ Miles. Cei 8 concurenți rămași se vor lupta de acum individual până în marea finală, care va avea loc la data de 31 mai. Liniile de vot au fost deschise pentru Supraviețuitori, care au acum nevoie de cea mai mare susținere.

Citește și: Survivor România 2022. Când se termină sezonul și cine a mai rămas în concurs

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Te cunosc de undeva jpg
te cunosc de undeva
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg