Motivul pentru care CRBL a plâns în hohote, înainte de a ajunge în România

Ultima actualizare:

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, CRBL, recent întors din Republica Dominicană, după ce participat la show-ul Survivor România, a dezbătut mai multe subiecte, de la viața personală până la experiența sa din emisiune. Iată ce moment emoționant a avut artistul, înainte de a se întoarce în țară!

Motivul pentru care CRBL a plâns în hohote, înainte de a ajunge în România Foto: Captură Video
Motivul pentru care CRBL a plâns în hohote, înainte de a ajunge în România Foto: Captură Video

CRBL este un artist care se bucură de apreciere din partea publicului, admiratorii săi putând să îi observe recent evoluția în cadrul show-ului Survivor România. Cântărețul, pe numele său real Eduard Andreianu, a avut parte de momente inedite în emisiune, chiar dacă acestea au fost presărate și de multe clipe grele.

CRBL, moment emoționant, chiar înainte de a se întoarce în țară

Poate cea mai dură luptă a lui CRBL nu a avut însă legătură cu competiția în sine, ci cu dorul de casă, acesta stând aproape 3 luni departe de soția lui, Elena, și de fiica lor, Alessia.

Întrebat cum s-a descurcat departe de familie, CRBL a povestit un incident emoționant, care l-a făcut să plângă în hohote. După ce a fost eliminat din show din considerente medicale, acesta a așteptat întoarcerea în România la un hotel din Dominicană.

Ca un făcut, primul său contact cu „realitatea”, după 3 luni petrecute în junglă, a fost chiar emisiunea lui Cătălin Măruță, în care invitată era atunci chiar soția lui, Elena - o coincidență care l-a emoționat până la lacrimi. 

Doar în momentul în care am văzut-o, am bufnit în plâns instant. Și am văzut-o la tine în emisiune prima oară. Eu nu am văzut-o pe telefon, că telefonul mi l-au dat mai târziu.

M-am dus în camera de hotel, acolo aveam internet, și m-am uitat, și primul lucru a fost Elena la tine în emisiune. Alea au fost primele informații pe care eu le-am luat, după emisiune. Și când am văzut-o prima oară, am bufnit în plâns. Și când am luat telefonul și ne-am văzut pe FaceTime, iar. A fost un șoc.”, a povestit cântărețul.

CRBL, declarație de dragoste pentru soția lui, Elena

CRBL s-a declarat dependent de soția lui, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă. Pentru el, Elena este persoana care reușește întotdeauna să îl ghideze pe calea cea dreaptă, a mai spus acesta. 

Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea. Ea este cel mai bun prieten al meu, este partenerul meu în afaceri, este omul care mă pune la punct. Iar eu nu mai plec de acasă pentru un proiect de niciun fel, atât de mult timp.

Mă completează perfect, nu știu dacă pot să zic doar un lucru pe care-l iubesc la ea. Sunt foarte multe. Este persoana care m-a înțeles atât de bine și care mă poate ajuta să rămân pe drumul drept, când mă duc pe arătură.”, a adăugat CRBL.

Artistul, care a participat în trecut și la „Asia Express”, a fost întrebat ce proiect l-a impresionat mai tare. Fără să stea pe gânduri, acesta a recunoscut că dintre cele două, alege „Survivor”, deși a fost un show dur, dar cu multe lecții de învățat.

Citește și: CRBL, concluzii tranșante după Survivor. Cu ce Faimos a rămas prieten și ce planuri și-a făcut

CRBL și Elena au 14 ani de mariaj și o fetiță 

Dacă ar fi să aleagă o emisiune preferată dintre toate cele la care a participat însă, CRBL ar alege, cu siguranță, „Dansez pentru tine”, acolo unde în urmă cu 15 ani și-a cunoscut soția. El era vedeta invitată în cadrul show-ului, iar Elena coregrafa lui. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună o fiică, pe Alessia. 

De ceva vreme cuplul a făcut naveta între Spania și România, însă CRBL susține că aici este „acasă”, și că mereu ceva îl va chema către țara noastră.

Noi nu suntem mutați 100% în Spania, așa cum cred oamenii. Noi am tot făcut naveta, am tot stat, am revenit în țară. După aceea am zis: hai să încercăm să stăm un an.”, a mai explicat el.

Citește și: Soția si fiica lui CRBL, mesaj disperat după nominalizarea faimosului spre eliminare

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net