Eliminare neașteptată la Survivor! CRBL, trimis acasă din motive medicale. Cine a mai fost nominalizat

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de luni, 18 aprilie, a emisiunii „Survivor” a înglobat un nou consiliu de nominalizare spre eliminare, după ce s-a disputat jocul de imunitate. Iată ce echipă a pierdut, dar și ce nume au fost propuse pentru a pleca acasă! Pe lângă acestea, a apărut și o eliminare surpriză.

CRBL, eliminat de la Survivor din considerente medicale Foto: Captură Video
CRBL, eliminat de la Survivor din considerente medicale Foto: Captură Video

Vulturii și Tigrii s-au războit din nou, în această ediție fiind pusă în joc imunitatea. Vulturii au plecat în probă cu un avantaj moral, având în vedere că în ediția trecută ei au ieșit învingători, primid o recompensă pe măsură. Aceștia au ieșit de pe insulă, plimbându-se într-un catamaran și fiind răsfățați cu o masă tradițională, unde au primit ciorbă și sarmale cu mămăliguță.

CRBL și Mari s-au simțit rău pe traseu

Jocul de azi a venit însă la pachet cu mai multă presiune, având în vedere că echipa câștigătoare a primit mult așteptata imunitate. După mai multe probe grele, care i-au pus în dificultate pe concurenți, unii dintre ei simțindu-se și rău pe traseu, aproape de leșin (CRBL și Mari), într-un final tot Vulturii au ieșit învingători.

Astfel, Tigrii au intrat la jocul de imunitate personală, care a fost câștigată de Oana Ciocan și Alex Nedelcu. Cei doi nu pot fi, astfel, propuși spre eliminare, purtând colanele imunității, și sunt nevoiți să numească în mod direct un coleg pentru a-l trimite acasă.

Eliminare neașteptată la Survivor. CRBL, trimis acasă din considerente medicale

Înainte de consiliul de nominalizare însă, prezentatorul emisiunii a făcut un anunț neașteptat. CRBL, din echipa Vulturilor, a fost eliminat din competiție, din considerente medicale.

În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale.

În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor.”, a anunțat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Am crezut că astăzi urmează să îmi revin, dar într-adevăr, corpul meu nu a fost azi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine, dar nici nu sunt cel mai pregătit să plec acasă. Mi-am dorit foarte mult finala...Nu îmi vine să cred că ăsta a fost ultimul traseu. E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Am foarte multe regete...”, a spus și CRBL, care nu se așepta la această decizie din partea echipei de medici.

Amintim că artistul s-a aflat o perioadă bună sub îngrijiri medicale, iar acum când a revenit, a încercat să intre pe traseu și să aducă puncte, însă s-a simțit din nou rău, fiind aproape de leșin.

La plecare, CRBL și-a luat rămas bun de la colegi, dar și de la foștii „rivali”, iar Elena Chiriac a izbucnit în plâns în momentul despărțirii. CRBL s-a îmbrățișat și cu TJ Miles, cel cu care a avut nenumărate conflicte pe insulă.

Citește și: CRBL, schimbare neașteptată de atitudine după ce s-a accidentat: «Îmi cer scuze»

Echipa Tigrilor Foto: Captură Video
Echipa Tigrilor Foto: Captură Video

Consiliul de nominalizare. Cele trei nume propuse spre eliminare din echipa Tigrilor

După plecarea lui CRBL, consiliul de nominalizare și-a reluat cursul. În urma votului colectiv, numele propus spre eliminare a fost Relu Pănescu. Oana Ciocan a propus-o în mod direct pe Mari Fica, iar Alex Nedelcu l-a propus pe TJ Miles, motivând că nu poate să îi nominalizeze pe foștii lui colegi din echipa Războinicilor. Astfel, aceștia sunt cei trei concurenți aflați în pericol de eliminare.

Citește și: Otilia Bilionera, decizie radicală, după Survivor: «Mi-a ajuns, pentru toată viața»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net