Ana Dobrovie, prima reacție cu privire la întâmplarea rușinoasă de la Survivor: «Lumea nu este deschisă la acest subiect»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ana Dobrovie, dansatoarea cu forme apetisante, care a participat la Survivor, în echipa Războinicilor, a comentat în premieră o întâmplare extrem de rușinoasă din cadrul competiției, pentru care consideră că publicul a taxat-o foarte dur. 

Ana Dobrovie, prima reacție despre întâmplarea rușinoasă de la Survivor
Ana Dobrovie, prima reacție despre întâmplarea rușinoasă de la Survivor

Ana Dobrovie a participat la Survivor România 2022, în echipa Războinicilor și a fost una dintre concurentele controversate ale competiției, datorită imaginii ei extrem de provocatoare. Cu sânii siliconați, trupul tonifiat și pielea tatuată, Ana Dobrovie a fost luată în vizor pentru look-ul ei mult prea senzual, având în vedere că Survivor este un concurs extrem de solicitant, atât fizic, cât și psihic. 

Citește și Războinica Ana Dobrovie a rămas în sânii goi la Survivor România 2022. Imaginile care au ținut timpul în loc

Cel mai memorabil moment cu Ana Dobrovie la Survivor România 2022, a fost atunci când, în cadrul unei probe pe traseu, blondina a rămas în sânii goi. 

Ana Dobrovie a vorbit pentru prima dată despre acest incident și susține că publicul a ținut cont de această întâmplare, când s-a votat eliminarea ei din concurs, mai ales că blonda avea implanturi. 

Mi-au ieșit silicoanele pe afară. Publicul, când te vede cu un bust mai mare... Mai ales că este și o competiție sportivă, orice sutien sau bustieră mi-aș fi pus, era inevitabil să nu îmi iasă afară... Publicul m-a taxat pentru treaba asta. Fetele sunt înțelese greșit, lumea nu este deschisă la acest subiect, despre mărirea sânilor.", a declarat Ana Dobrovie. 

Războinica a dezvăluit și cât de greu i-a fost să stea departe de fiul ei, pe care nu a avut cum să-l contacteze în timpul competiției.

,,Dorul de familie, copilul meu, aste pe primul plan, se spune că numai mamă să nu fi, a fost dificil să nu am cum să-l contactez.”, a spus Ana Dobrovie.

Ana Dobrovie îi critică pe ceilalți concurenți 

Ana Dobrovie este dansatoare și coregrafă, dar și mama unui băiețel. După ce a participat la Survivor România 2022, ea a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante despre culisele show-ului. 

Citește și EXCLUSIV Războinica Ana Dobrovie, secrete din culise: «M-am înscris la Survivor acum doi ani»

Războinica susține că majoritatea concurenților se autovictimizează și sunt foarte teatrali, tocmai pentru a atrage simpatia publicului și consideră că a fost printre puținele persoane autentice din echipă.

Ana Dobrovie a declarat, după ce a fost eliminată din competiție, că mizează pe Blaze, ca mare câștigător al concursului de supraviețuire. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net