EXCLUSIV Războinica Ana Dobrovie, secrete din culise: «M-am înscris la Survivor acum doi ani»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ana Dobrovie a ieșit din competiția Survivor, în ediția difuzată pe 8 februarie, și consideră că experiența a fost mai grea decât și-ar fi imaginat din fața televizorului. Aceasta este de părere că cei de acasă favorizează mai mult băieții.

Ana Dobrovie
Ana Dobrovie

Click! Când și cu ce gânduri te-ai înscris în concurs?

Ana Dobrovie: M-am înscris la competiția Survivor acum 2 ani, cu gândul că încercarea moarte n-are. Cumva eram convinsă că dacă aș fi chemată la casting-uri, aș trece cu brio! Și uite că s-a întâmplat, numai că la 2 ani distanță! (n.r. în anii 2020 și 2021, competiția a fost difuzată de Kanal D)

Cum a fost această experiență?

Această experiență a fost mai mult decât m-am așteptat, a fost și mai greu decât credeam din fața TV-ului. A fost o experiență frumoasă din punct de vedere sportiv că până la urmă asta era partea cu emoții, cu adrenalină.

Îți pare rău că ai ieșit din competiție?

Îmi este dor de traseele Survivor, în rest, nu îmi lipsește nimic! A fost o experiență cu bune și cu rele!

Îți pare rău că ai participat la concurs? Ai mai lua-o de la capăt, să repeți experiența?

Nu îmi pare deloc rău că am participat la acest concurs, dar nici nu pot să zic că aș mai lua-o de la capăt. Însă, dacă aș repeta, cu siguranță mi-aș face strategie, n-aș mai fi la fel. Mai exact... n-aș mai fi eu!

De ce crezi că ai fost eliminată?

Eu una, simt că cei de acasă favorizează băieții, în special, și ca fată e mai greu să ajungi la inima publicului. Sunt la fel de sigură că aspectul fizic sau mai bine zis o operație estetică schimbă în totalitate părerea oamenilor despre tine. În puține cuvinte, dacă la noi, în România, ai o operație estetică, deja publicul nu îți mai dă nicio șansă pentru a te cunoaște. Preferă să te judece instant! Uneori am senzația că românul le știe pe toate înainte că cineva să vorbească sau să se prezinte.

Cum a fost revederea cu fiul tău? Suntem siguri că ți-a lipsit extrem de tare în această perioadă.

Revederea cu fiul meu a fost foarte emoționantă, a fost ceva ce nu pot descrie în cuvinte… Copilul meu a fost tot ce mi-a lipsit, el este puterea mea!

Spuneai după ieșirea din show că ai mâncat foarte mult. Te-ai reapucat de sală?

Da, am mâncat foarte mult, exagerat de mult. Dacă înainte de Survivor eram foarte atentă la tot ceea ce mâncam, în special la dulciuri, acum după Survivor am trecut în extrema cealaltă! Sunt 2 zile de când m-am apucat de sală și puțină dietă. Spun puțină, pentru că mi-e greu să mă abțin, dar cu siguranță o să revin la normal în scurt timp!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net