Ana Dobrovie, dezamăgită de reacția publicului după participarea la "Survivor": «S-au luat de mine din cauza aspectului meu»

Ultima actualizare:

Survivor România continuă! Ana Dobrovie a fost eliminată din competiția desfășurată în Republica Dominicană în cursul săptămânii trecute. Reîntoarsă în România, fosta concurentă care a făcut parte din echipa Războincilor a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Ana Dobrovie a fost dezamăgită de comentariile răutăcioase pe care le-a primit
Ana Dobrovie a fost dezamăgită de comentariile răutăcioase pe care le-a primit

Ana Dobrovie a pășit în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției. Ana este de părere că a părăsit concursul mult prea devreme și că publicul a taxat-o aspru pentru modul ei de a-și exprima liber punctul de vedere. 

Cel mai mult a deranjat-o faptul că telespectatorii au părut să o judece nu doar pentru atitudinea afișată, ci și pentru forma sa fizică. Ana susține că a fost ținta atacurilor și a vorbelor răutăcioase din cauza intervențiilor de ordin estetic, în special a implantului mamar. 

"Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari, însă din ce am citit acum pe internet lumea s-a luat mai mult de mine din cauza aspectului meu fizic, adică a implatului meu mamar. Pentru multă lume aceste operații sunt un subiect tabu", a declarat Ana, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Pe de altă parte, Ana a relatat că este nespus de fericită că s-a întors acasă pentru că și-a putut revedea copilul de care i-a fost cumplit de dor pe tot parcursul emisiunii. 

Ana Dobrovie i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că s-a simțit foarte rău și s-a întristat atunci când a citit comentariile răutăcioase din partea internauților. Ana nu consideră că a fost slab pregătită din punct de vedere fizic, însă recunoaște că a fost destul de lentă pe unele dintre porțiunile de traseu, iar asta a costat-o destul de mult, în final. 

Fosta concurentă a dezvăluit că s-a înțeles cel mai bine cu Blaze, însă nu a legat o relațiie de prietenie, căci fiecare persoană aflată în concurs lupta pentru ea, nu pentru echipă. 

Competiția de la Survivor devine din ce în ce mai intensă, iar concurenți noi s-au alăturat ambelor echipe. Echipa Faimoșilor s-a mărit, după ce gimnastul Marian Drăgulescu și dansatoarea Natalia Duminică au sosit în Republica Dominicană pentru a demonstra că merită titlul de supraviețuitor și suma de 100.000 de euro pusă în joc. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net