Războinicii, cu o persoană în minus. Ana Dobrovie părăsește competiția!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția SURVIVOR difuzată marți seară, la PRO TV, a adus o nouă eliminare în cadrul echipei Războinicilor. În urma consiliului de eliminare, Ana Dobrovie a fost nevoită să își ia adio de la colegi și să își facă bagajele pentru a reveni în țară. 

Ana Dobrovie a fost eliminată Sursă foto: PRO TV
Ana Dobrovie a fost eliminată Sursă foto: PRO TV

Ediția de marți seara a fost una plină de emoție și de lacrimi. Concurenții s-au luptat din greu pentru a obține victoria în proba de comunicare, iar Războinicii au ieșit victorioși. S-au bucurat să citească mesajele primite de la cei dragi, care îi așteaptă cu mult dor acasă și au lăcrimat la auzul poveștii de viață a Ramonei Crăciunescu.

În urma consiliului de eliminare, cea care a obținut cele mai puține voturi a fost Ana Doborvie. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a auzit că a fost eliminată, însă a mulțumit tuturor pentru experiența pe care a trăit-o alături de ei. Ana nu a fost surprinsă că ea a fost votată spre eliminare.

A declarat că este perfect conștientă de faptul că obiceiul de a vorbi mult și a comenta pe marginea oricărui subiect nu este văzut cu ochi buni de către cei din jur și, implicit, nici de către telespectatorii care decid prezența concurenților în show.

În ediția de marți, Ana Dobrovie a atacat-o pe Alexandra Duli. Ana a acuzat-o pe Alexandra de faptul că ar forma un triunghi amoros alături de Ionuț Popa și Alexandru Delea. În ciuda zvonurilor lansate de Ana, cei trei au dezmințit afirmațiile colegei lor și au subliniat că nu îi leagă sentimente profunde, ci doar o amiciție creată în cadrul competiției. 

Motivul pentru care Ana a fost propusă spre eliminare

Motivul pentru care Ana a fost nominalizată de colegi pentru eliminare a fost dezvăluit chiar de către Războinici. Ei sunt de părere că Ana a afișat, de-a lungul competiției, o atitudine mult prea individualistă și nu a dorit să coopereze cu ei în mod real.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net