Prima probă de comunicare de la Survivor i-a făcut să plângă pe concurenți: «V-ați pus cu cine nu trebuie»!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de marți seara a emisiunii "Survivor" a fost una cu adevărat emoționantă pentru concurenți, dar și pentru telespectatori, care au avut ocazia să afle noi amănunte din viețile personale ale celor care se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cătălin Zmărăndescu a izbuncit în lacrimi Sursă foto: Survivor PRO TV
Cătălin Zmărăndescu a izbuncit în lacrimi Sursă foto: Survivor PRO TV

Marți, 8 februarie, a avut loc prima probă de comunicare din cadrul concursului desfășuat în Republica Dominicană. Dacă în probele de recompensă, concurenții se luptă pentru a obține accesul la alimente consistente sau diferite unelte care le pot fi de folos, câștigarea unei probe de comunicare le oferă concurenților posibilitatea de a primi informații de la cei care îi așteaptă cu drag acasă. Victorioșii vor primi fotografii cu cei de acasă, precum și mesaje din partea lor. 

Daniel Pavel le-a prezentat miza enormă concurenților, iar atunci când au aflat despre premiu, mulți dintre ei au izbuncit în lacrimi și au subliniat că vor face tot ce pot pentru a primi o veste de la famiile lor. Otilia Bilionera a început să plângă și a menționat că o veste de la familia ei nu ar face decât să își dorească să părăsească mai repede competiția pentru a-i putea îmbrățișa pe cei de acasă. 

Relu Pănescu a izbucnit în lacrimi 

Relu Pănescu a spus tuturor de ce este determinat să obțină victoria în jocul pentru comunicare. Antreprenorul de 50 de ani a dezvăluit că tatăl său se afla internat în spital atunci când el s-a îmbarcat în aventura din Republica Dominicană. Așadar, de aproximativ o lună nu mai știe nimic despre starea de sănătate a părintelui său, iar acest lucru îl macină nespus.

Cătălin Zmărăndescu simte lipsa familiei 

Chiar și puternicul Cătălin Zmărăndescu a cedat și a vărsat câteva lacrimi. "Îmi doresc din suflet să îi văd, Îmi e dor tare. Îmi este foarte dor de ei și vreau să îi văd. Vlăduț nu are decât un an jumătate. Una este să îi ții acolo, într-o cămăruță și alta este să îi vezi, măcar în fotografii. V-ați pus cu cine nu terbuie, băieți!", a exclamat Zmărăndescu. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net