Ana Dobrovie, despre Survivor și conflictul cu Zmărăndescu: "Cei de acasă preferă victimizarea și actoria"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ana Dobrovie, Războinica sexy de la Survivor, a fost eliminată în ediția de marți, după 4 săptămâni de concurs. Într-un interviu exclusiv pentru Click!, la cald, blondina nu face pasul înapoi în conflictul cu Cătălin Zmărăndescu, despre care spune, în continuare, că avea un comportament agresiv.

Ana Dobrovie și momentul în care a aflat că pleacă acasă. Foto: PRO TV
Ana Dobrovie și momentul în care a aflat că pleacă acasă. Foto: PRO TV

În vârstă de 30 de ani, mama unui băiețel și de profesie dansatoare, Ana Dobrovie a fost sarea și piperul în echipa Războinicilor, la Survivor, show-ul difuzat de PRO TV duminică, luni și marți. L-a provocat și l-a scos din minți pe Cătălin Zmărăndescu, dar iată că și după eliminare Ana nu și-a schimbat părerea despre celebrul fost luptător.

Recunoaște, însă, că "gura mare" i-a grăbit eliminarea și speră să rămână în relații de amiciție cu toți concurenții: ”Știu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăț cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relații cu toți concurenții, chiar dacă aici ne-am certat", a spus ea.

  • Click!: Ana, ai fost implicată în unul dintre cele mai dure conflicte de la Survivor. Ce te-a făcut să nu îți mai poți stăpâni reacțiile în fața lui Cătălin?

Ana Dobrovie: Cătălin Zmărăndescu este o persoană pe care eu am simțit-o agresivă în această competiție. În loc să-și susțină colegii, să le dea lor forță, începea să aibă conflicte cu noi, Războinicii! Cum am mai spus, și eu sunt o persoană explozivă, nu pot să nu ripostez atunci când sunt atacată, răspund cu aceeași monedă!

  • Ai avut și câteva conflicte în interiorul tribului tău. Crezi că acestea ar fi putut evitate dacă ați fi câștigat probele de mâncare din zilele respective?

Conflictele în interiorul tribului nu au plecat de la pierderea recompenselor, ci de la răzvrătirea mea împotriva bisericuțelor! Tocmai pentru a nu complota împotriva altor colegi, s-a complotat împotriva mea.

  • Bănuiesc că ai apucat să vorbești cu sora ta și cu alte persoane dragi din viața ta. Ce ți-au spus după eliminare?

Familia îmi este aproape și mă susține, până la urma asta este cel mai important! Cine îmi cunoaște sufletul m-a înțeles perfect în tot ceea ce am făcut și am spus.

  • Ai vreun regret după competiția Survivor?

Regret că am fost eu, poate dacă eram falsă eram mult mai apreciată de colegi și de lumea de acasă! Din păcate, cei de acasă preferă victimizarea și actoria.

  • Ce simți că ai învățat din această participare?

Am învățat că ‘’vorba dulce mult aduce‘’. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net