Ana Dobrovie, despre Survivor și conflictul cu Zmărăndescu: "Cei de acasă preferă victimizarea și actoria"

#Survivor România

Ana Dobrovie, Războinica sexy de la Survivor, a fost eliminată în ediția de marți, după 4 săptămâni de concurs. Într-un interviu exclusiv pentru Click!, la cald, blondina nu face pasul înapoi în conflictul cu Cătălin Zmărăndescu, despre care spune, în continuare, că avea un comportament agresiv.

Ana Dobrovie   veste părăsire competiție JPG
Ana Dobrovie și momentul în care a aflat că pleacă acasă. Foto: PRO TV

În vârstă de 30 de ani, mama unui băiețel și de profesie dansatoare, Ana Dobrovie a fost sarea și piperul în echipa Războinicilor, la Survivor, show-ul difuzat de PRO TV duminică, luni și marți. L-a provocat și l-a scos din minți pe Cătălin Zmărăndescu, dar iată că și după eliminare Ana nu și-a schimbat părerea despre celebrul fost luptător.

Recunoaște, însă, că "gura mare" i-a grăbit eliminarea și speră să rămână în relații de amiciție cu toți concurenții: ”Știu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăț cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relații cu toți concurenții, chiar dacă aici ne-am certat", a spus ea.

  • Click!: Ana, ai fost implicată în unul dintre cele mai dure conflicte de la Survivor. Ce te-a făcut să nu îți mai poți stăpâni reacțiile în fața lui Cătălin?

Ana Dobrovie: Cătălin Zmărăndescu este o persoană pe care eu am simțit-o agresivă în această competiție. În loc să-și susțină colegii, să le dea lor forță, începea să aibă conflicte cu noi, Războinicii! Cum am mai spus, și eu sunt o persoană explozivă, nu pot să nu ripostez atunci când sunt atacată, răspund cu aceeași monedă!

  • Ai avut și câteva conflicte în interiorul tribului tău. Crezi că acestea ar fi putut evitate dacă ați fi câștigat probele de mâncare din zilele respective?

Conflictele în interiorul tribului nu au plecat de la pierderea recompenselor, ci de la răzvrătirea mea împotriva bisericuțelor! Tocmai pentru a nu complota împotriva altor colegi, s-a complotat împotriva mea.

  • Bănuiesc că ai apucat să vorbești cu sora ta și cu alte persoane dragi din viața ta. Ce ți-au spus după eliminare?

Familia îmi este aproape și mă susține, până la urma asta este cel mai important! Cine îmi cunoaște sufletul m-a înțeles perfect în tot ceea ce am făcut și am spus.

  • Ai vreun regret după competiția Survivor?

Regret că am fost eu, poate dacă eram falsă eram mult mai apreciată de colegi și de lumea de acasă! Din păcate, cei de acasă preferă victimizarea și actoria.

  • Ce simți că ai învățat din această participare?

Am învățat că ‘’vorba dulce mult aduce‘’. 

stanga
dreapta
Ana Dobrovie survivor 5 jpg
Ana Dobrovie survivor 9 jpg
Ana Dobrovie survivor 10 jpg
ana dobrovie razboinici survivor (4) JPG
Ana Dobrovie   veste părăsire competiție JPG
Ana Dobrovie survivor 4 jpg
ana dobrovie razboinici survivor (3) JPG
ana dobrovie razboinici survivor (5) JPG

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png