Noi echipe la Survivor România: «Tot ce știți despre emisiune urmează să se schimbe!».

#Survivor România
Ultima actualizare:

Încă de când a fost anunțată unificarea echipelor, care presupune ca ambele triburi să locuiască în același loc, surprizele se țin lanț la Survivor România! În ediția de duminică, 10 aprilie, a apărut o schimbare de proporții în privința celor două echipe!

Surpriză de proporții la Survivor România! Foto: Captură Video
Surpriză de proporții la Survivor România! Foto: Captură Video

O nouă premieră la Survivor România! Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, i-a anunțat pe concurenți că urmează să înceapă un joc de volei, pentru care au fost unificate noi echipe!

Noi echipe la Survivor România!

Faimoșii și Războinicii au dispărut, iar echipele au devenit mixte. Cele care au fost desemnate să-și aleagă coechipierii au fost Elena Chiriac (Faimoși) și Ștefania Ștefan (Războinici), care au obținut cele mai bune performanțe pe traseu, până în prezent.

La scurt timp, echipele mixte, formate din Faimoși și Războinici, au primit și noi nume, transformându-se în „Tigri” și „Vulturi”! Astfel, din tribul „Tigrilor” au făcut parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu. În tribul „Vulturilor” s-au adunat Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.

Citește și: Survivor România 2022. Cele mai neașteptate eliminări de până acum

Lăsând în urmă tot parcursul lor de până acum, concurenții au fost nevoiți să se transforme rapid din adversari în colegi, încercând să colaboreze cât mai bine în jocul de noapte, pentru a primi recompensa. Jocul a fost în cele din urmă câștigat de Tigri, cu 15-13.

Survivor România, surprize de la o ediție la alta

Jocul s-a dovedit a fi o reală provocare, iar noile schimbări au trebuit să fie îmbrățișate cât mai rapid, pentru o bună colaborare a sportivilor. Mai mult decât atât, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a spus concurenților că de acum Survivor România va fi într-o continuă schimbare! „Tot ce știți despre emisiune urmează să se schimbe!”, a spus acesta. 

Citește și: Exclusiv! Andreea Tonciu dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România: „N-aș mai repeta niciodată această experiență”

Amintim că în echipa roșie au mai rămas doar 5 concurenți (Elena, TJ, Marian, Mari și CRBL), în timp ce cea albastră nu a suferit pierderi atât de multe, Războinicii bătându-i din punct de vedere numeric pe Faimoși. Așadar, această schimbare a fost făcută special pentru a ajuta la egalarea numărului de concurenți!

Echipa Vulturilor Foto: Captură Video
Echipa Vulturilor Foto: Captură Video

Noi echipe la Survivor: Tigri și Vulturi

Sportivii credeau că unificarea noilor echipe a avut loc doar pentru jocul de volei, aceștia rămânând de-a dreptul uimiți atunci când Daniel Pavel i-a anunțat că, de fapt, de acum în colo vor continua în această formulă.

Echipa Tigrilor Foto: Captură video
Echipa Tigrilor Foto: Captură video

Mai am un anunț de făcut pentru voi, unul extrem de important. Tot ceea ce știți despre Survivor România urmează să se schimbe în această seară, aici și acum. Începând din acest moment, toată aventura care urmează o veți trăi în această formulă: Vulturii și Tigrii.”, a spus „Domnul Dan”.

Concurenții, uimiți de noile schimbări Foto: Captură Video
Concurenții, uimiți de noile schimbări Foto: Captură Video

„E real?!”, „Nu-mi vine să cred!”, au replicat rapid și concurenții, care și-au pus mâinile în cap sau la gură, în semn de surprindere absolută. De asemenea, Daniel Pavel a vorbit și despre CRBL, anunțând că acesta e bine, aflându-se în continuare sub tratament medical. Atunci când va reveni, însă, acesta se va alătura echipei Vulturilor.

Cele două echipe: Tigrii și Vulturii Foto: Captură Video
Cele două echipe: Tigrii și Vulturii Foto: Captură Video

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net