Cât e de frumoasă soția lui Blaze, de la Survivor. Cei doi s-au cuplat la show-ul Mireasa, de la Antena 1

#Survivor România

Ediția Survivor de marți seara a fost emoționantă pentru Războinici, căci aceștia au câștigat jocul de comunicare și au primit mesaje video de acasă. Cu toții au plâns și s-au încărcat de energie bună, iar Blaze s-a numărat printre norocoșii care și-au văzut și soția, și părinții. Iată ce i-a transmis Izabela, frumoasa brunetă pe care Războinicul a cunoscut-o în show-ul "Mireasa", de la Antena 1. 

Blaze și Izabela. Foto: Instagram
Blaze și Izabela. Foto: Instagram

Blaze, pe numele lui real Godspower Morris Okpata, a tras lozul cel mare atunci când a decis să se înscrie la show-ul Mireasa, sezonul 3, difuzat în 2021, de Antena 1. Acolo și-a găsit marea dragoste în persoana Izabelei, și ea concurentă în emisiunea matrimonială prezentată de Simona Gherghe. Cei doi nu s-au căsătorit la finalul show-ului, ci o lună mai târziu, pentru că au vrut să se cunoască mai bine. Au făcut cununia civilă în octombrie 2021, la Bacău, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Acum îi despart însă mai bine de 9.000 de kilometri, pentru că Blaze este încă la Survivor, cu șanse reale la marele premiu. În ediția de marți seara, Izabela Okpata i-a transmis un mesaj de suflet. "Iubitul meu, vreau să spun la mulți ani nouă, pentru că am împlinit un an de când suntem împreună și mi-e foarte, foarte, foarte dor de tine și te iubesc o grămadă de grămezi făcute grămadă. Îți promit că tu nu o să mai pleci niciodată, de acasă, fără mine. Leoaica te iubește o grămadă de grămezi făcute grămadă", a fost mesajul video al Izabelei.

GP Blaze s-a născut în 1995, într-o familie numeroasă din Fortharcourt, Nigeria. El a venit în România în anul 2015, alături de alți studenți din țara lui, și a studiat la Universitatea Maritimă din Constanța. Tot în ediția Survivor de marți seara i-am văzut și pe părinții lui, căci și aceștia i-au trimis un mesaj video.

Cum a ajuns soția lui Blaze în show-ul "Mireasa"

Izabela Badaric, așa cum o chema înainte de căsătoria cu Blaze, a fost înscrisă la "Mireasa" de către cumnata ei. "Am 26 de ani, sunt din Bacău și sunt detectiv particular. Mi-am ales meseria asta dintr-o coincidență, într-un moment greu din viața mea, dar mi-a plăcut. Mă consider o femeie de casă, la locul ei, știu să gătesc. Vreau lângă mine un bărbat care să mă facă să mă simt acasă, să mă susțină. La emisiune m-a înscris cumnata mea, am crezut că e o glumă, dar am fost sunată și am venit. Mă bucur că am acceptat", povestea tânăra la vremea aceea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
Survivor Romania webp
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png