Survivor România 2022. Când se termină sezonul și cine a mai rămas în concurs

Survivor România se apropie cu pași repezi de final. Din totalul de 24 de concurenți, care au intrat în competiție la data de 16 ianuarie, au rămas doar nouă concurenți. Vulturii, cu bandană roşie: Elena Chiriac, Alex Delea, Marian Drăgulescu şi Blaze şi Tigrii, cu bandană albastră: Ştefania Ştefan, Oana Ciocan, Ionuţ Popa, Alex Nedelcu şi TJ Miles. 

TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg

Survivor România 2022 a început în ianuarie 

Survivor România a început pe 16 ianuarie 2022. Terenul de desfășurare a competiției este jungla din Republica Dominicană. Din 24 de concurenți, doar 9 au reușit să facă față condițiilor dificile de trai și jocurilor complexe, care îi solicită atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. 

Inițial, cele două tabere au fost împărțite în Faimoși și Războinici, însă după jocul de unificare numele acestora a fost schimbat în Vulturi și Tigri, iar concurenții fiecărei echipe sunt atât persoane din showbiz, cât și oameni care au cu totul alte ocupații acasă, în România. 

Citește și: Daniel Pavel transpiră la Survivor. Transpiră și fetele când văd imaginile cu el 

Daniel Pavel se ocupă de prezentarea emisiunilor și, adesea, aleargă cot la cot cu concurenții pe traseele deloc ușoare. De altfel, chiar și Zanni, fostul câștigător Survivor, recunoștea că ai nevoie de un psihic de fier pentru a face față provocărilor. 

Ce concurenți au rămas în joc 

În urma celor celor patru luni de competiție au avut loc zeci de consilii, iar mare parte dintre concurenți au fost eliminați fie din considerente medicale, fie pentru că au fost votați de telespectatori pentru a părăsi competiția. Spre exemplu, Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să plece acasă pentru că problemele de la genunchi nu îi mai permiteau să performeze. 

Concurenții care au rămas în competiție sunt: Elena Chiriac, Alex Delea, Marian Drăgulescu, Blaze, Ștefania Ștefan, Oana Ciocan, Ionuț Popa, Alex Nedelcu dar și controversatul TJ Miles. De-a lungul timpului, TJ Miles a fost implicat în diferite schimburi acide de replici cu ceilalți participanți, însă iată că de fiecare dată a reușit să facă pace. 

Fiecare dintre cei menționați anterior a slăbit considerabil în urma probelor la care au participat și din cauza faptului că hrana este greu de procurat în jungla dominicană. Dacă vor să mănânce bine, jucătorii trebuie să obțină victoria în jocurile de recompensă pentru a primi diferite produse alimentare din partea producătorilor. 

Când se termină Survivor România 2022

Iată că Survivor se apropie cu pași repezi de final, iar deznodământul lunilor de concurs îl com afla cu toții mai repede decât am crede. Dacă victoriosul va fi din tabăra Vulturilor sau a Tigrilor rămâne de văzut după încheierea ediției din data de 31 mai, căci atunci va avea loc mult așteptata finală!

Vezi și: Noi echipe la Survivor România, după jocul de unificare 

De când a început emisiunea, telespectatorii s-au uitat în număr mare la concursul din Dominicană, mărturie stând și ratingul pe care l-a înregistrat trustul din Pache Protopopescu în tronsonul orar în care este difuzată emisiunea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net