Daniel Pavel transpiră la Survivor! Transpiră şi fetele, când văd imaginile cu el

Ultima actualizare:

Daniel Pavel, gazda emisiunii "Suvivor România", se poate lăuda cu un fizic de invidiat. Prezentatorul reality show-ului de la Pro TV este pasionat de sport şi îl practică zilnic, aşa că e normal să aibă "pătrăţele" pe abdomen şi forţă în braţe. Recent, Domnu Dan, cum i se mai spune, şi-a arătat calităţile şi a făcut câteva tracţiuni. 

Daniel Pavel, în culisele Survivor foto: Instagram
Daniel Pavel, în culisele Survivor foto: Instagram

Aflat încă Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru Survivor, Daniel Pavel a publicat un clip în care îşi arată forma fizică de invidiat şi face câteva tracţiuni pe bară, la marginea unui cort, de pe platourile emisiunii TV. La bustul gol, doar într-o pereche de pantaloni trei sferturi, prezentatorul a demonstrat că stă bine la capitolul forţă. 

"Set-ul Survivor România este locul faptelor şi vorbelor mele, unde jobul îmi e simbiotic legat de cine sunt si ce vă ofer", a scris Daniel Pavel, în dreptul imaginilor, semn că este pasionat enorm de jobul său. 

Daniel Pavel a făcut înot, scrimă, judo şi polo

Deşi acum este om de televiziune, Daniel Pavel a făcut multă vreme mai multe sporturi de performanţă. Înot, judo, polo, scrimă, arte marţiale, toate au fost practicate de prezentatorul Survivor. Într-un interviu acrodat publicaţiei VIVA!, Daniel a povestit că a început ca înotător, la Constanţa, iar cariera în înot l-a ajutat să descopere scrima. 

"Înotul este, fără doar și poate, piatra de temelie a formării mele ca sportiv. A fost urmat de polo pe apă, ca o prelungire firească, întreruptă doar de faptul că ajunsesem la Constanța, imediat după Revoluție, pentru liceu. Primul contact cu scrima a fost tot în anii de înot la CSS 2 București, la 23, cum îi spuneam noi pe atunci, când tatăl meu a găsit o oportunitate de a face și scrimă. Scrima este mai mult un sport al minții, o folosire judicioasă a geometriei spațiului. Mie-mi plac nespus săbiile medievale, occidentale și orientale", a povestit Daniel Pavel.

Daniel Pavel s-a apucat recent de arte marţiale

Domnu Dan a obţinut mai multe titluri la înot, de care este şi acum mândru. A urmat apoi judo, la care are centura verde, iar la vârsta maturităţii, Daniel Pavel a descoperit artele marţiale. 

"N-a durat mult, trecând rapid la judo, la baza de Voinicelu (pentru că era acolo un profesor foarte dur), unde am ajuns la centura verde. Apropo de cele mai mari satisfacții, pot spune că, pe lângă titlurile de la înot și faptul că eram imbatabil la 50 m bras, la nivel de Daciada (o competiție foarte interesantă de dinainte de 90), cea mai mare satisfacție a fost și este reîntâlnirea cu artele marțiale, acum, mai spre bătrânețe. (râde) Hai să-i spunem totuși vârsta maturității!", a mai declarat Daniel Pavel, în interviul cu pricina. 

Daniel Pavel are condiţii speciale, la Survivor

Condiţiile dure în care stau concurenţii Survivor sunt binecunoscute, însă Daniel Pavel are anumite privilegii, în calitate de prezentator al reality show-ului. Astfel, el are o cazare bună, dar şi haine destule. Cel mai tare îl bucură faptul că poate gusta din toate bunătăţile culinare specifice zonei. De altfel, Daniel Pavel a recunoscut, într-un interviu pentru Click!, că, de trei ani de când merge în Republica Dominicană, a putut mânca destul preparate locale. 

"Evident că după atât timp petrecut în Republica Dominicană, am avut ocazia să gust și câteva dintre preparetele lor specifice, dar și să-mi dau seama că de multe ori mă găsesc în situația de a comanda lucruri aparent ”clasice”. Evident, partea de fructe de mare și pește este una de senzație aici!", a povestit Daniel Pavel, pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net