Daniel Pavel transpir─â la Survivor! Transpir─â ┼či fetele, c├ónd v─âd imaginile cu el

8 mai 2022

Daniel Pavel, gazda emisiunii "Suvivor Rom├ónia", se poate l─âuda cu un fizic de invidiat. Prezentatorul reality show-ului de la Pro TV este pasionat de sport ┼či ├«l practic─â zilnic, a┼ča c─â e normal s─â aib─â "p─âtr─â┼úele" pe abdomen ┼či for┼ú─â ├«n bra┼úe. Recent, Domnu Dan, cum i se mai spune, ┼či-a ar─âtat calit─â┼úile ┼či a f─âcut c├óteva trac┼úiuni. 

image
Daniel Pavel, în culisele Survivor foto: Instagram

Aflat ├«nc─â Republica Dominican─â, acolo unde filmeaz─â pentru Survivor, Daniel Pavel a publicat un clip ├«n care ├«┼či arat─â forma fizic─â de invidiat ┼či face c├óteva trac┼úiuni pe bar─â, la marginea unui cort, de pe platourile emisiunii TV. La bustul gol, doar ├«ntr-o pereche de pantaloni trei sferturi, prezentatorul a demonstrat c─â st─â bine la capitolul for┼ú─â. 

"Set-ul Survivor Rom├ónia este locul faptelor ┼či vorbelor mele, unde jobul ├«mi e simbiotic legat de cine sunt si ce v─â ofer", a scris Daniel Pavel, ├«n dreptul imaginilor, semn c─â este pasionat enorm de jobul s─âu. 

Daniel Pavel a f─âcut ├«not, scrim─â, judo ┼či polo

De┼či acum este om de televiziune, Daniel Pavel a f─âcut mult─â vreme mai multe sporturi de performan┼ú─â. ├Änot, judo, polo, scrim─â, arte mar┼úiale, toate au fost practicate de prezentatorul Survivor. ├Äntr-un interviu acrodat publica┼úiei VIVA!, Daniel a povestit c─â a ├«nceput ca ├«not─âtor, la Constan┼úa, iar cariera ├«n ├«not l-a ajutat s─â descopere scrima. 

"├Änotul este, f─âr─â doar ╚Öi poate, piatra de temelie a form─ârii mele ca sportiv. A fost urmat de polo pe ap─â, ca o prelungire fireasc─â, ├«ntrerupt─â doar de faptul c─â ajunsesem la Constan╚Ťa, imediat dup─â Revolu╚Ťie, pentru liceu. Primul contact cu scrima a fost tot ├«n anii de ├«not la CSS 2 Bucure╚Öti, la 23, cum ├«i spuneam noi pe atunci, c├ónd tat─âl meu a g─âsit o oportunitate de a face ╚Öi scrim─â. Scrima este mai mult un sport al min╚Ťii, o folosire judicioas─â a geometriei spa╚Ťiului. Mie-mi plac nespus s─âbiile medievale, occidentale ╚Öi orientale", a povestit Daniel Pavel.

Daniel Pavel s-a apucat recent de arte marţiale

Domnu Dan a ob┼úinut mai multe titluri la ├«not, de care este ┼či acum m├óndru. A urmat apoi judo, la care are centura verde, iar la v├órsta maturit─â┼úii, Daniel Pavel a descoperit artele mar┼úiale. 

"N-a durat mult, trec├ónd rapid la judo, la baza de Voinicelu (pentru c─â era acolo un profesor foarte dur), unde am ajuns la centura verde. Apropo de cele mai mari satisfac╚Ťii, pot spune c─â, pe l├óng─â titlurile de la ├«not ╚Öi faptul c─â eram imbatabil la 50 m bras, la nivel de Daciada (o competi╚Ťie foarte interesant─â de dinainte de 90), cea mai mare satisfac╚Ťie a fost ╚Öi este re├«nt├ólnirea cu artele mar╚Ťiale, acum, mai spre b─âtr├óne╚Ťe. (r├óde) Hai s─â-i spunem totu╚Öi v├órsta maturit─â╚Ťii!", a mai declarat Daniel Pavel, ├«n interviul cu pricina. 

stanga
dreapta
Daniel Pavel JPG
Daniel Pavel   Joc Imunitate JPG
Daniel Pavel JPG
daniel pavel deschidere png
daniel pavel fiu2 png
Daniel Pavel și Chef FOA JPG
daniel pavel fiu3 png
daniel pavel 4 png
8 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 7 jpg jpeg
daniel pavel png
31 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 30 jpg jpeg
9 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 8 jpg jpeg
29 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 28 jpg jpeg
39 daniel pavel domnul dan pro tv survivor romania 2 jpg jpeg
13 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 12 jpg jpeg
14 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 13 jpg jpeg
42 daniel pavel domnul dan pro tv survivor romania 5 jpg jpeg
15 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 14 jpg jpeg
27 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 26 jpg jpeg
41 daniel pavel domnul dan pro tv survivor romania 4 jpg jpeg
22 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 21 jpg jpeg
44 daniel pavel domnul dan pro tv survivor romania 7 jpg jpeg
21 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 20 jpg jpeg
20 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 19 jpg jpeg
daniel pavel jpg

Daniel Pavel are condiţii speciale, la Survivor

Condi┼úiile dure ├«n care stau concuren┼úii Survivor sunt binecunoscute, ├«ns─â Daniel Pavel are anumite privilegii, ├«n calitate de prezentator al reality show-ului. Astfel, el are o cazare bun─â, dar ┼či haine destule. Cel mai tare ├«l bucur─â faptul c─â poate gusta din toate bun─ât─â┼úile culinare specifice zonei. De altfel, Daniel Pavel a recunoscut, ├«ntr-un interviu pentru Click!, c─â, de trei ani de c├ónd merge ├«n Republica Dominican─â, a putut m├ónca destul preparate locale. 

"Evident c─â dup─â at├ót timp petrecut ├«n Republica Dominican─â, am avut ocazia s─â gust ╚Öi c├óteva dintre preparetele lor specifice, dar ╚Öi s─â-mi dau seama c─â de multe ori m─â g─âsesc ├«n situa╚Ťia de a comanda lucruri aparent ÔÇŁclasiceÔÇŁ. Evident, partea de fructe de mare ╚Öi pe╚Öte este una de senza╚Ťie aici!", a povestit Daniel Pavel, pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
3 aurel niamtu romanii au talent 2022 golden buzz 3 jpg jpeg
andra