Daniel Pavel s-a încins în Dominicană! Imagini hot cu prezentatorul Survivor, la bustul gol

#Survivor România
Ultima actualizare:

Prezentatorul emisiunii „Survivor România”, Daniel Pavel, a cedat în cele din urmă căldurii din Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul, așadar a renunțat la tricou! Imaginea a fost publicată pe rețelele de socializare, iar admiratoarele „Domnului Dan” au ieșit rapid la iveală.

Imagini cu prezentatorul Survivor, la bustul gol Foto: Instagram
Imagini cu prezentatorul Survivor, la bustul gol Foto: Instagram

Daniel Pavel, în vârstă de 45 de ani, prezintă una dintre cele mai în vogă competiții la momentul actual, fiind trup și suflet alături de concurenții Survivor România pe traseu, în timp ce le comentează acestora fiecare mișcare.

Daniel Pavel, la bustul gol în Republica Dominicană

Și dacă tot am pomenit de „trup”, ei bine, dacă cel alintat în concurs „Domnul Dan” tratează situația cu profesionalism în timpul filmărilor, pentru a nu le deconcentra pe concurente, în timpul liber Pavel stă mai mult la bustul gol, cedând în fața căldurii din Republica Dominicană.

Prezentatorul emisiunii a publicat de curând și pe rețelele de socializare o astfel de imagine, la lăsarea serii, iar comentariile din partea admiratorilor săi nu au întârziat să apară. Desigur, de data aceasta se pare că a dorit să capteze frumusețea cerului, așadar nu-i apare abdomenul lucrat „în cadru”, însă au mai fost ocazii în care Daniel Pavel s-a mândrit cu tonusul său, tot în mediul online.

Înserare dominicană, noapte peste România, speranță peste lume. Soarele va răsări peste  planeta asta albastră-minune si mâine, pentru că, sigur-sigur, vine o nouă zi.”, a scris Daniel Pavel în dreptul fotografiei.

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. “Priorități și opțiuni de viitor diferite”

Această nouă ipostază, cu care Pavel nu poate „defila” însă și în competiție, i-a lăsat acestuia la vedere și mai mult tatuajele pe care le are în zona brațelor.

Daniel Pavel a prezentat și sezonul trecut din Survivor, pe vremea când acesta era difuzat de Kanal D. Odată mutat show-ul la Pro TV, și Pavel a decis să facă schimbarea. Mulți îl cunosc, astfel, doar din postura de prezentator, iar puțini sunt cei care știu ca „Domnul Dan” a lucrat patru ani pe mare, ca ofiţer în marina comercială. Așadar, provocarea din jungla Dominicană se potrivește de minune acestui profil de aventurier. 

Citește și: Cum trăiește Daniel Pavel în Dominicană, atunci când nu e la filmările Survivor

Cum arată viața personală a lui Daniel Pavel. E extrem de discret!

În plan personal, Daniel Pavel nu este căsătorit, însă are un fiu în vârstă de 17 ani, pe nume Antoniu, care locuiește alături de mama lui, fosta parteneră a prezentatorului TV, în Viena.

Recent, acesta a publicat câteva imagini alături de familia lui, având în continuare o relație bună cu cea care i-a dăruit un copil, chiar dacă s-au separat. În rest, prezentatorul de la Survivor România este destul de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net