EXCLUSIV Faimosul Radu Itu: «M-am întors în atelier. Am comenzi de pălării»

#Survivor România

După ce şi-a încercat norocul la „Ninja Warrior” în 2018, iată că anul acesta pălărierul Radu Itu a participat, tot la Pro TV, la "Survivor". A slăbit, s-a accidentat, a plecat acasămult mai devreme decât sperase, dar iată că tot răul a fost spre bine. Acum, totul îi merge strună! 

cub radu itu png

Faimosul pălărier a ieșit din competiția "Survivor" la fix ca să sărbătorească cei 30 de ani de viață împliniți. După ce ne-am văzut la o premieră de film unde era foarte slăbit și șchiopăta, iată că acum e bine și a mai pus câteva kilograme pe el. 

Click!: Radu, cum mai stai cu sănătatea după „Survivor”? 

Radu Itu: Înainte să plec am făcut o mare greșeală și am slăbit 8 kilograme. Iar în competiție, am mai slăbit încă 8 sau 10 kilograme în cinci săptămâni. Sunt în proces de îngrășare de când am venit acasă. Vreau să mai pun încă 5-6 kilograme pe mine.

Medical sunt bine, nu mai fac recuperare, de săptămâna asta încep să mă antrenez pentru că am luat o pauză de la antrenamente și nu am mai făcut sport de când am venit din Republica Dominicană. Am fost pe recuperare pe care am făcut-o cum am știut eu mai bine. 

Și profesional? 

Am început să stau și mai mult în atelierul meu pentru a confecționa pălării, pot spune că m-am întors la activitățile mele. Am terminat deja confecționarea unei pălării. Care îmi ia destul de mult, este ca în muzică, dacă termin baza apoi accesorizarea e în funcție de client, poate să dureze și o lună de zile.  

Citește și: Radu Itu, schimbat radical după experiența Survivor: «Trăiesc în real life, nu în virtual life»

Alte oferte ai mai primit? 

Primesc tot felul de oferte și am fost invitat cu Anuța, prietena mea, să jucăm într-un clip. Am fost contactat de un prieten care mi-a propus să apărem într-un videoclip împreună, cel al lui Florian Rus la piesa "Partea mea de vină".

Iar săptămâna asta am din nou o campanie. Acum sunt sunat de toată lumea să mă implic în campanii. Eu nu am mai făcut modeling de ani de zile, dar uite că lumea mă contactează. Sunt același, nu m-am schimbat, am rămas același și înainte și după concurs. 

Ai mai participa la un alt concurs de tip reality show? 

Da, aș mai participa la un reality show, acum știu la ce să mă aștept. Am fost mai introvertit pentru că nu știam la ce să mă aștept. Acum știu și aștept următoarea provocare! 

Citește și: Suferința de la Survivor! Natalia Duminică și Radu Itu au probleme grave de sănătate

Cine este Radu Itu

Radu Itu (29 de ani) e de profesie pălărier. Mereu în căutare de aventură, tânărul s-a îndrăgostit de pălării în timpul unei vacanțe în Bali. Radu Itu a participat la show-ul Ninja Warrior, în 2018. Tânărul se iubește cu Ana Capsali de câțiva ani.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net