Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar!: „Nu iert abuzul fizic!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Doi ani de zile! Atât a durat visul frumos pentru Xonia! Aceasta își încărcase tot apartamentul în două camioane și visa să plece să se stabilească în America, la iubitul milionar. Se vorbea chiar și de o nuntă, dar relația lor s-a rupt brusc și fără prea multe comentarii. S-a întâmplat chiar înainte ca solista să plece în Republica Dominicană, la „Survivor România”!

Xonia și Michael s-au despărțit chiar înainte de "Survivor" Sursa: Instagram
Xonia și Michael s-au despărțit chiar înainte de "Survivor" Sursa: Instagram

Xonia, declarații despre despărțirea de iubitul milionar!

Frumoasa cântăreață Xonia este născută în România, dar a crescut în Australia. Ultimii doi ani, solista i-a petrecut în Statele Unite ale Americii alături de iubitul său, Michael, un milionar care îi luase mințile.

Xonia își făcuse deja bagajele pentru America, își încărcase toată agoniseala de-o viață în două camioane și spera să înceapă o viață nouă cu milionarul.

Povestea lor de dragoste, însă, s-a încheiat brusc, chiar cu puțin timp înainte ca Xonia să accepte participarea la emisiunea „Survivor”, de la Pro TV. Solista a rupt tăcerea și a explicat ce a dus la ruptura neașteptată!

Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru Click!

„Michael vine în vacanță, în România!”

Deși au pus capăt poveștii lor de dragoste, cei doi au rămas în relații bune. Bărbatul va veni în câteva săptămâni să petreacă concediul în România, iar Xonia parcă nu ar spune nu unei împăcări.

Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni pieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă.

Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în priumul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu afla că înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!“, a mai adăugat mignona solistă.

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, este cântăreaţă, compozitoare, model, actriţă, dar şi dansatoare. Artista s-a lansat în 2009, la vârsta de 20 de ani, cu single-ul de succes „My Beautiful One”.

Xonia a participat la „Survivor 2022” în echipa Faimoșilor și a fost prima vedetă eliminată din competiție, chiar după prima săptămână de concurs.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net