O nouă eliminare la Survivor. Echipa Tigrilor a rămas fără un veteran

#Survivor România

Se strâng rândurile la Survivor România. În ediția de marți seara ne-am mai luat "la revedere" de la un concurent, la doar o zi după eliminarea lui CRBL, din motive medicale. 

image
Relu Pănescu, Mari Fica și TJ Miles au fost propuși spre eliminare

Ediția difuzată de PRO TV marți, 19 aprilie, a fost plină de adrenalină. Am asistat la a treia ștafetă a săptămânii, iar la final Vulturii și-au adjudecat jocul de comunicare, pentru a treia oară de când a avut loc schimbarea echipelor. Învingătorii au avut parte de o surpriză mult dorită: au vorbit prin mesaje cu cei dragi, de acasă. 

Alex Delea a vorbit cu mama lui, Blaze, cu soția lui, Izabela, iar Elena Chiriac și-a luat energie după conversația cu mama ei. A fost un moment plin de emoție, căci dorul de cei dragi și-a spus cuvântul.

relu Pănescu, eliminat de la Survivor România

Seara nu a continuat într-o notă veselă, în Republica Dominicană, pentru că trei concurenți din echipa Tigrilor așteptau verdictul telespectatorilor, pentru a afla care dintre ei va pleca acasă. Cei trei nominalizați au fost Relu Pănescu, TJ Miles și Mari Fica. Relu a fost nominalizarea colectivă, Mari Fica a fost nominalizată de Oana Ciocan, cea care și-a câștigat imunitatea personală, iar TJ Miles a fost propus de Alex Nedelcu, celălalt deținător al colanului de imunitate.

"Aventura Survivor România se oprește pentru Relu", a fost anunțul-șoc al prezentatorului Daniel Pavel. În timp ce unii concurenți mustăceau, Relu și-a păstrat demnitatea și a făcut câteva declarații bărbătești. "Am ajuns să apreciez enorm de multe lucruri. În toată viața mea, în aproape 51 de ani pe care îi am, nici măcar o zi nu am trăit în asemenea condiții. Este incredibil ce am putut să trăiesc în cele aproape 3 luni, aici". 

Citește și: Viața întunecată a lui TJ Miles, «durul» de la Survivor: «Puteam ajunge mort sau în închisoare»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg