Eliminare neașteptată! Oana Ciocan a părăsit concursul: «Mă doare inima»

Survivor România se apropie de sfârșit și după ce Elena Chiriac a fost declarată campioana absolută a ediției trecute, astfel cei șase concurenții rămași se străduiesc să dea tot ce au mai bun, pentru a dobândi colanul de imunitate. 

survivor png

Cei cinci supraviețuitori au votat concurenții propuși pentru eliminare, iar după consiliu Alex Delea și Elena Chiriac au fost cei aleși pentru a părăsi concursul. Campionul Ionuț a ales-o pe Oana Ciocan pentru a fi eliminată. 

Daniel Pavel a anunțat că cea eliminată este oana Ciocan 

,,Mă doare inima, am luptat deși mi-a fost greu uneori, nu pot să plâng pentru că sunt mândră de mine, sunt recunoscătoare."

Competiția de supraviețuire a continuat cu jocul de comunicare, în urma căruia câștigătorul a primit internet gratuit timp de 24 de luni, precum și un smartphone și un smart TV.

Campionul zilei a avut parte de cel mai apreciat premiu, și anume un apel video cu un membru al familiei, la alegere. Campionul a ales, de asemenea, și alți doi concurenți care să își contacteze familiile. 

Citește și Moment tensionat! Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi de durere

Oana Ciocan l-a învins pe Blaze

Primele dueluri ale zilei au avut loc între Oana Ciocan și Blaze, respectiv Ionuț Popa și Alex Delea. Elena Chiriac și Alex Nedelcu au avut cele mai bune rezultate pe traseu, așa că au trecut direct în semifinală .

Ionuț Popa a câștigat punctul în prima manșă, în confruntarea cu Alex Delea.

Oana Ciocan l-a învins pe Blaze cu 2-0, astfel că Războinica a devenit cea de-a treia semifinalistă a zilei. 

Citește și Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor! Au rămas doar 7 concurenți

Ionuț Popa și Alex Delea au fost nevoiți să reia proba, deoarece au nimerit ultima piesă de pe postament exact în aceeași secundă și s-au aflat la egalitate. Într-un sfârșit, cel care a câștigat a fost Ionuț Popa. 

Nedelcu a intrat pe traseu cu Oana, iar Elena Chiriac cu Ionuț Popa.

Ionuț Popa a devenit campionul zilei

Nedelcu a câștigat în fața Oanei Ciocan, așa că a trecut în finală. Ionuț Popa a învins-o pe Elena Chiriac și a devenit cel de-al doilea finalist. Confruntarea din finală, dintre Nedelcu și Popa, s-a încheiat cu 3-0 pentru Popa, astfel concurentul a obținut colanul de imunitate. 

Ionuț Popa a câștigat un smartphone și un smart TV, dar și ocazia de a vorbi cu un membru al familiei sau prieteni, printr-un apel video. Concurentul i-a selectat pe Alex Delea și Alexandru Nedelcu să aibă parte de o conversație video cu cei dragi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg