Alex Nedelcu, în lacrimi la Survivor! A aflat că fetița lui a făcut primii pași

#Survivor România

Momente emoționante la Survivor România în ediția de marți, 17 mai, după ce triburile s-au luptat pentru jocul de comunicare. Tigrii au fost marii câștigători, iar răsplata a fost pe măsură: un apel video cu cei de acasă. Cel mai emoționat a fost Alex Nedelcu, care a primit informații prețioase de la iubita lui!

Alex Nedelcu, în lacrimi la Survivor România Foto: Captură Video
Alex Nedelcu, în lacrimi la Survivor România Foto: Captură Video

Pentru Alex Nedelcu, momentul a fost extrem de emoționant și s-a lăsat chiar și cu lacrimi, având în vedere că acesta și-a putut vedea partenera, dar și pe fetița lor, micuța Nati, despre care vorbește mereu în cadrul show-ului. După o perioadă lungă în care Tigrii nu au mai reușit să câștige comunicarea, această recompensă a venit ca o mană cerească pentru concurenți.

Alex Nedelcu, în lacrimi când și-a revăzut iubita și fetița 

Cu fluturi în stomac și lacrimi în ochi, Nedelcu (36 de ani) și-a văzut „fetele” de acasă, cu speranța că în curând le va revedea și în realitate. Cu toate acestea, Tigrul și-a propus să mai rămână în concurs, cu gândul de a-l câștiga, așadar mai are de așteptat până la marea întâlnire. Până atunci însă, acesta poate să își mai aline din dor cu astfel de momente, față de care s-a arătat extrem de recunoscător. 

Iubita lui Alex, Corina, i-a dezvăluit concurentului și că în lipsa lui, fetița lor, Natalia, a făcut și primii pași. Nedelcu s-a bucurat de fiecare secundă în care și-a văzut fetele pe ecranul telefonului, sorbind fiecare cuvânt, încurajat și de colegii săi de echipă, care știau cât de mult și-a dorit acesta să câștige jocul de comunicare.

Merge, a început să facă primii pași singură. Râde mult, se joacă.”, a spus Corina, iar Nedelcu le-a mărturisit că le iubește mult pe amândouă.

Alex a izbucnit în plâns chiar și înainte de a intra pe traseu, numai la gândul că își va revedea iubita și fetița. Concurentul și-a propus să tragă tare pe traseu pentru ca echipa lui să fie câștigătoare, iar acest lucru s-a și întâmplat.

Citește și: Eliminare neașteptată la Survivor! CRBL, trimis acasă din motive medicale. Cine a mai fost nominalizat

Alex Nedelcu a scăpat de eliminare

Pe lângă emoțiile trăite la comunicare, Alex Nedelcu a trecut și prin „focurile” ceremoniei de eliminare. În pericol s-au aflat el și TJ Miles, cei doi depinzând de voturile celor de acasă pentru a rămâne în competiție.

Ambii au fost propuși pentru a pleca acasă, TJ fiind nominalizat în urma votului colectiv al Tigrilor, în timp ce Nedelcu a fost propus în mod direct de către Ionuț Popa, pe care l-a numit „Iuda” în urma deciziei sale, creându-se mici tensiuni între ei.

În ediția de marți, însă, tribul de acasă a decis, iar TJ a fost cel care a obținut cele mai puține voturi. Alex Nedelcu a scăpat astfel de eliminare, iar Tigrii (care au ajuns acum să fie doar foști „Războinici”) nu și-au ascuns bucuria, îmbrățișându-l și felicitându-l chiar sub ochii lui TJ Miles, care este un fost „Faimos”.

Citește și: Survivor România 2022. Când se termină sezonul și cine a mai rămas în concurs

În cele din urmă, chiar dacă s-au unificat ulterior sub sigla Tigrilor, se pare că relațiile formate de-a lungul timpului și simpatiile din vechile echipe și-au spus cuvântul, având în vedere că foștii Războinici au fost împreună la bine și la greu încă de la începutul concursului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net