Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția Survivor România din această seară a continuat cu seria probelor individuale, în cadrul cărora fiecare dintre concurenți a luptat pe cont propriu pentru marele premiu. 

Marian Drăgulescu a părăsit Survivor
Marian Drăgulescu a părăsit Survivor

Show-ul Survivor România a livrat adrenalină și suspans la cote înalte în această seară, întrucât au mai rămas doar câțiva concurenți, care își dispută titlul de câștigător al trofeului. 

După o luptă acerbă la probele individuale, cei propuși pentru consiliul de eliminare au fost Marian Drăgulescu, Blaze, la votul colectiv.

Elena Chiriac a avut imunitate și a fost nevoită să nominalizeze un concurent dintre cei care nu ai fost propuși, iar votul Faimoasei a mers către Ionuț. 

Cel care a întrunit numărul cel mai mic de voturi din partea publicului și pentru care cursa Survivor România s-a terminat a fost Marian Drăgulescu. 

,,Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, această experiență unică. Mă bucur că am ajuns până la acest moment, îi felicit pe colegii mei și le urez succes. Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar o altă ușă se va deschide. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi. Mă  gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă." , a declarat Marian Drăgulescu. 

Concurenții au jucat după reguli noi

Emisiunea Survivor România se apropie de final, iar la această ediție concurenții au fost nevoiți să parcurgă mai întâi un traseu asemănător cu cel de parkour, pentru a se califica mai departe în concurs. 

Primul care s-a încumetat să își demonstreze abilitățile a fost Marian Drăgulescu, care a terminat traseul în 2 minute și 9 secunde, surclasat de Ionuț Popa, care a finalizat proba cu două minute și două sutimi. Blaze s-a accidentat la genunchi în timpul probei și a parcurs traseul în 2 minute și 3 sutimi. 

Rezultatul Oanei Ciocan din echipa Războinicilor a clasat-o direct în semifinală, unde a s-a duelat cu Blaze.

Oana Ciocan a concurat împotriva lui Blaze, în prima semifinală, iar tânăra Războinică s-a acccidentat grav la mână. Cu toate acestea Oana a câștigat proba cu 1-0.

Blaze a avut parte de încă un duel cu Oana, în cea de-a doua semifinală, iar fostul Războinic a câștigat punctul și a trecut mai departe. 

Elena Chiriac și Blaze și-au disputat colanul de imunitate

Elena Chiriac a câștigat cea de-a doua semifinală și a trecut în finală alături de Blaze. Prima manșă disputată între cei doi concurenți a fost câștigată de Elena Chiriac. 

După cea de-a doua manșă din semifinală, Elena a fost desemnată campioana zilei, câștigând în fața lui Blaze cu 3-2. 

Regulile de la Survivor s-au schimbat radical, iar de acum încolo, concurenții trebuie să facă față mai multor etape: calificări, sferturi, semifinala și apoi finala. Cel ajuns în semifinală are parte de imunitate. De asemenea, și concurenții și-au schimbat strategia de nominalizare a colegilor propuși pentru eliminare, de această dată nu vor mai fi propuși cei mai slabi concurenți, ci aceia care constituie o amenințare. 

La ultimul consiliu de eliminare au fost propuși trei concurenți, Elena, Ștefania și Ionuț. Cea care a plecat acasă, în urma votului din partea publicului a fost Ștefania. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net