Marian Dr─âgulescu a fost eliminat de la Survivor

Edi╚Ťia Survivor Rom├ónia din aceast─â sear─â a continuat cu seria probelor individuale, ├«n cadrul c─ârora fiecare dintre concuren╚Ťi a luptat pe cont propriu pentru marele premiu. 

Alex Nedelcu vs Marian Dragulescu jpg
Marian Dr─âgulescu a p─âr─âsit Survivor

Show-ul Survivor Rom├ónia a livrat adrenalin─â ╚Öi suspans la cote ├«nalte ├«n aceast─â sear─â, ├«ntruc├ót au mai r─âmas doar c├ó╚Ťiva concuren╚Ťi, care ├«╚Öi disput─â titlul de c├ó╚Ötig─âtor al trofeului. 

După o luptă acerbă la probele individuale, cei propuși pentru consiliul de eliminare au fost Marian Drăgulescu, Blaze, la votul colectiv.

Elena Chiriac a avut imunitate ╚Öi a fost nevoit─â s─â nominalizeze un concurent dintre cei care nu ai fost propu╚Öi, iar votul Faimoasei a mers c─âtre Ionu╚Ť. 

Cel care a ├«ntrunit num─ârul cel mai mic de voturi din partea publicului ╚Öi pentru care cursa Survivor Rom├ónia s-a terminat a fost Marian Dr─âgulescu. 

,,M─â bucur nespus de mult c─â am acceptat aceast─â provocare, aceast─â experien╚Ť─â unic─â. M─â bucur c─â am ajuns p├ón─â la acest moment, ├«i felicit pe colegii mei ╚Öi le urez succes. Cel mai bun s─â c├ó╚Ötige, sper s─â fie de la culoarea ro╚Öie. O u╚Ö─â se ├«nchide pentru mine, dar o alt─â u╚Ö─â se va deschide. ├Ämi este foarte dor de cas─â, de cei dragi. M─â  g├óndesc cu bucurie c─â a sosit momentul s─â m─â ├«ntorc acas─â." , a declarat Marian Dr─âgulescu. 

Concuren╚Ťii au jucat dup─â reguli noi

Emisiunea Survivor Rom├ónia se apropie de final, iar la aceast─â edi╚Ťie concuren╚Ťii au fost nevoi╚Ťi s─â parcurg─â mai ├«nt├ói un traseu asem─ân─âtor cu cel de parkour, pentru a se califica mai departe ├«n concurs. 

Primul care s-a ├«ncumetat s─â ├«╚Öi demonstreze abilit─â╚Ťile a fost Marian Dr─âgulescu, care a terminat traseul ├«n 2 minute ╚Öi 9 secunde, surclasat de Ionu╚Ť Popa, care a finalizat proba cu dou─â minute ╚Öi dou─â sutimi. Blaze s-a accidentat la genunchi ├«n timpul probei ╚Öi a parcurs traseul ├«n 2 minute ╚Öi 3 sutimi. 

Rezultatul Oanei Ciocan din echipa Războinicilor a clasat-o direct în semifinală, unde a s-a duelat cu Blaze.

Oana Ciocan a concurat împotriva lui Blaze, în prima semifinală, iar tânăra Războinică s-a acccidentat grav la mână. Cu toate acestea Oana a câștigat proba cu 1-0.

Blaze a avut parte de ├«nc─â un duel cu Oana, ├«n cea de-a doua semifinal─â, iar fostul R─âzboinic a c├ó╚Ötigat punctul ╚Öi a trecut mai departe. 

Elena Chiriac și Blaze și-au disputat colanul de imunitate

Elena Chiriac a c├ó╚Ötigat cea de-a doua semifinal─â ╚Öi a trecut ├«n final─â al─âturi de Blaze. Prima man╚Ö─â disputat─â ├«ntre cei doi concuren╚Ťi a fost c├ó╚Ötigat─â de Elena Chiriac. 

Dup─â cea de-a doua man╚Ö─â din semifinal─â, Elena a fost desemnat─â campioana zilei, c├ó╚Ötig├ónd ├«n fa╚Ťa lui Blaze cu 3-2. 

Regulile de la Survivor s-au schimbat radical, iar de acum ├«ncolo, concuren╚Ťii trebuie s─â fac─â fa╚Ť─â mai multor etape: calific─âri, sferturi, semifinala ╚Öi apoi finala. Cel ajuns ├«n semifinal─â are parte de imunitate. De asemenea, ╚Öi concuren╚Ťii ╚Öi-au schimbat strategia de nominalizare a colegilor propu╚Öi pentru eliminare, de aceast─â dat─â nu vor mai fi propu╚Öi cei mai slabi concuren╚Ťi, ci aceia care constituie o amenin╚Ťare. 

La ultimul consiliu de eliminare au fost propu╚Öi trei concuren╚Ťi, Elena, ╚śtefania ╚Öi Ionu╚Ť. Cea care a plecat acas─â, ├«n urma votului din partea publicului a fost ╚śtefania. 

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina d─ânil─â jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg