Au început probele individuale la Survivor! Cum s-au schimbat regulile competiției

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cei opt concurenți de la Survivor România au ajuns în punctul confruntărilor individuale, iar regulile competiției s-au schimbat la 180 de grade! Provocările sunt mai grele, iar de acum, în fiecare ediție câte un concurent va pleca acasă!

Probele individuale la Survivor România Foto: Captură Video
Probele individuale la Survivor România Foto: Captură Video

În cadrul ediției de duminică, 22 mai, echipele s-au „dizolvat” și s-a dat startul confruntărilor individuale. Doar unul va pleca acasă cu marele premiu și cu titlul de Supraviețuitor, așadar competiția a devenit acerbă!

Citește și: Când se termină Survivor 2022

Cum s-au schimbat regulile la Survivor România

Concurenții, care cândva făceau parte din același trib, se luptă acum individual pentru un loc în competiție. Regulile din trecut nu mai sunt valabile, iar acum jocurile plasează fete și băieți deopotrivă în lupte directe!

 Începând cu ediția de duminică, 22 mai, jocurile fiecărei ediții se împart în: calificări, sferturi, semifinala și apoi finala, în care este aflat numele campionului zilei. Acesta este și concurentul care va obține colanul de imunitate și o recompensă, însă va fi nevoit să facă o nominalizare directă în cadrul consiliului.

Astăzi toți opt veți intra pe un traseu în fața calificărilor. Apoi sferturile, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei, care va purta colanul de imunitate al zilei.

Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion al zilei este salvat și va face nominalizare. Ceilalți șapte fac nominalizare.”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Cum intră concurenții pe traseu

Intrați pe traseu, contratimp. Sunteți contorizați ca timp, cel care efectuează traseul în cel mai bun timp, numărul 1, cel care îl face în cel mai slab timp, numărul 8 și tot așa. Intrați în faza sferturilor împerecheați: numărul 1 cu numărul 8, 2 cu 7, 3 cu 6 și 4 cu 5.

În semifinala zilei contează partea de împerechere. Este iarăși evaluat timpul. E foarte important primul joc. De astăzi înainte veți lupta în manșe.”, a mai explicat Daniel Pavel în timpul emisiunii.

Eliminări pe bandă rulantă la Survivor România!

Doar campionul zilei se poate bucura de imunitate. Pentru restul concurenților, consiliul de eliminare vor aduce mari emoții, având în vedere că de acum în colo în fiecare ediție câte un participant va părăsi competiția, până când rămâne în picioare doar Supraviețuitorul!

Vezi și: Daniel Pavel iubește din nou după despărțirea de Marina 

Cum se fac eliminările

De acum, în cadrul consiliului de eliminare se fac și nominalizările, două la număr, în felul următor: concurenții urmează să voteze, ca și până acum, iar cel ce va primi cele mai multe nominalizări va fi propus spre eliminare. Celălalt nume va fi rostit de către campionul zilei. Aceștia intră la votul publicului, iar cel care a fost cel mai puțin susținut de către cei de acasă va părăsi competiția.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net