Marian Drăgulescu, planuri mari după eliminarea de la Survivor. Se însoară a treia oară?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După două luni petrecute în Republica Dominicană în reality-show-ul „Survivor" de la Pro TV, Marian Drăgulescu (41 de ani) a fost eliminat luni seară din competiţie.

cub marian dragulescu png

Mai sunt doar câteva ediţii din show, însă telespectatorii l-au votat mai puţin decât pe Ionuţ, şi el nominalizat la eliminare. Așadar, fostul gimnast a fost nevoit să accepte decizia publicului și să părăsească concursul. Click! a aflat ce planuri are la întoarcerea în ţară!

Eliminare cu emoţii, luni seară, la Survivor România. Voturile publicului l-au trimis acasă pe Marian Drăgulescu (41 de ani) şi l-au ţinut în competiţie pe fostul războinic Ionuţ. După ce a părăsit emisiunea, marele gimnast a declarat: „Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiţie, această experienţă unică în viaţa mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Cel mai bun să câştige! Sper să fie de la culoarea roşie. O uşă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uşi cu alte provocări şi oportunităţi se vor deschide. E o experienţă pe care dacă aş fi ratat-o, nu aş fi ştiut ce aş fi pierdut...”.

Gimnastul se iubeşte  cu Simona Carmen,  de profesie inginer
Gimnastul se iubeşte cu Simona Carmen, de profesie inginer

Ce planuri are la revenirea în ţară? La început de an ne povestea într-un interviu exclusiv că este din nou îndrăgostit şi că este pregătit să se însoare cu iubita lui, Simona. Chiar dacă o face pentru a treia oară!

Citește și: Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor

Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească cu Simona

„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act", spunea sportivul atunci. După ce a stat despărţit de iubită peste două luni, a realizat cât de mult îşi doreşte să fie cu ea pentru restul vieții.

În plus, banii câştigaţi în Republica Dominicană îi vor permite să organizeze o super nuntă. Marian a fost căsătorit de două ori: prima dată cu Larisa (37 de ani), cu care are şi doi copii și a doua oară cu Corina. 

Cu Larisa  are doi copii
Cu Larisa are doi copii

Larisa Drăgulescu: «Mi-a plăcut evoluţia lui» 

După un divorţ cu scandal, Marian Drăgulescu şi Larisa au ajuns acum să se înţeleagă de minune, mai ales de dragul copiilor. Se vizitează des şi sunt împreună la aniversări. Larisa a fost alături de sportiv, cu sufletul, şi în perioada în care acesta a fost la Survivor.

Vezi și: Larisa Drăgulescu, despre relația tumultoasă cu Marian Drăgulescu

„M-am uitat în ultimele seri şi chiar l-am urmărit cu aceeaşi emoţie cu care îl urmăream în competiţii, pe vremuri. Mi-a plăcut evoluţia lui, a fost consatant şi îmi pare rău că a ieşit, nu mă aşteptăm chiar atât de repede. Dar de când a intrat la «Survivor» am fost convinsă că va ajunge atât de departe. Nu ştiu de ce nu a fost votat de mai multă lume, pentru că ar fi meritat să ajungă în finală", ne-a spus Larisa.  

A fost la  Asia Express  alături de  Corina
A fost la Asia Express alături de Corina

TJ Miles, cuvinte de laudă la adresa lui Drăgulescu

Şi TJ Miles, proaspăt întors în ţară după ce a fost eliminat acum o săptămână, îl vedea pe Marian finalist, poate chiar câştigător. Fostul concurent a povestit cum au decurs relaţiile cu colegii şi şi-a dat cu părerea în ceea ce priveşte posibilul câştigător al concursului Survivor.

 ,,M-am înţeles bine cu Marian Drăgulescu. Un om foarte răbdător, m-a învăţat ce înseamnă să am răbdare. M-am înţeles cu fiecare bine, până la un moment dat. Am avut clipe frumoase cu toţi, chiar şi cu CRBL, Elena, Zmărăndescu, Laura, chiar toţi. Marian Drăgulescu sau Alex Delea cred că ar câştiga. Nu sunt sigur, poate şi o fată, poate Elena”, a spus TJ Miles, în aeroport.

Tânărul a fost întâmpinat cu lacrimi în ochi de către părinţii săi, care l-au îmbrăţişat cu drag, fericiţi că TJ a revenit, în sfârşit, acasă. Prietenii lui TJ au fost de asemenea prezenţi, iar Faimosul s-a bucurat nespus de revederea cu aceştia.  

TJ Miles dezvăluie care a fost cel mai dificil moment din competiție

TJ Miles a făcut parte din tribul Faimoşilor, apoi din cel al Tigrilor, şi a fost unul dintre cei mai ambiţioşi concurenţi, astfel că, în ciuda atitudinii arogante, publicul l-a dorit în concurs până în a 18-a săptămână, când a fost eliminat.

Vloggerul a dezvăluit care au fost transformările prin care a trecut în urma acestei experienţe unice şi cum a evoluat în perioada petrecută în jungla dominicană. 

„Cea mai tare experienţă din viaţa mea. A fost greu, am trecut prin multe emoţii. N-am câştigat, din păcate, dar am câştigat multă experienţă şi am evoluat ca om.

TJ Miles, aşteptat la aeroport  de părinţi şi de prieteni
TJ Miles, aşteptat la aeroport de părinţi şi de prieteni

18 săptămâni în junglă nu au fost puţine, am realizat ceva, eram aproape de finală. N-a fost să fie, sunt mândru şi am venit înapoi cu capul sus. Experienţa m-a făcut să apreciez tot ce am, să-mi iubesc familia şi mai mult, să am nişte principii diferite de viaţă”, a spus fostul concurent Survivor. În mod surprinzător, pentru TJ Miles, cel mai dificil moment de la Survivor nu are legătură nici cu foamea, nici cu frigul pe care a fost nevoit să le îndure. TJ a mărturisit cu sinceritate că cel mai greu a fost atunci când a fost eliminat din concurs. ,,Probabil când am plecat. A fost un moment greu. Când ştii că nu mai ai şanse să mergi mai departe e cel mai greu moment”, a spus TJ. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net