TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs

#Survivor România
Ultima actualizare:

TJ Miles, concurentul care a rezistat eroic 18 săptămâni în jungla dominicană, a revenit în România, după ce a fost eliminat de la Survivor. Tânărul a vorbit despre cum l-a schimbat experiența și a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment. 

TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs
TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs

TJ Miles a ajuns azi pe aeroportul din România, după 18 săptămâni dure petrecute în jungla din Republica Dominicană, în cadrul competiției de aventură Survivor. Tânărul a fost întâmpinat cu lacrimi în ochi de către părinții săi, care l-au îmbrățișat cu drag, fericiți că TJ a revenit, în sfârșit, acasă. Prietenii lui TJ au fost de asemenea prezenți, iar Faimosul s-a bucurat nespus de revederea cu aceștia. 

Citește și Alex Nedelcu și TJ Miles, emoții mari la Survivor! Cine a fost eliminat

,,Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am"

TJ Miles a dezvăluit care au fost transformările prin care a trecut în urma acesteii experiențe unice și cum a evoluat în perioada petrecută în jungla dominicană. 

Cea mai tare experiență din viața mea. A fost greu, am trecut prin multe emoții. N-am câștigat, din păcate, dar am câștigat multă experiență și am evoluat ca om.

18 săptămâni în junglă nu au fost puține, am realizat ceva, eram aproape de finală. N-a fost să fie, sunt mândru și am venit înapoi cu capul sus. Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am, să-mi iubesc familia și mai mult, să am niște principii diferite de viață.”, a spus fostul concurent Survivor. 

TJ Miles dezvăluie care a fost cel mai dificil moment

TJ a făcut parte din tribul Faimoșilor și a fost unul dintre cei mai ambițioși concurenți, astfel că, în ciuda atitudinii arogante, publicul l-a dorit în concurs până în a 18-a săptămână, când a fost eliminat. 

În mod surprinzător, pentru TJ Miles, cel mai dificil moment de la Survivor nu are legătură nici cu foamea nici cu frigul pe care a fost nevoit să le îndure. TJ a mărturisit cu sinceritate că cel mai greu a fost atunci când a fost eliminat din concurs. 

,,Probabil când am plecat. A fost un moment greu. Când știi că nu mai ai șanse să mergi mai departe e cel mai greu moment.”, a spus TJ. 

Pe cine mizează TJ Miles că va fi câștigător Survivor 

Fostul concurent a povestit cum au decurs relațiile cu colegii și și-a dat cu părere în ceea ce privește posibilul câștigător al concursului Survivor

Citește și O nouă eliminare la Survivor. Echipa Tigrilor a rămas fără un veteran

,,M-am înțeles bine cu Marian Drăgulescu. Un om foarte răbdător, m-a învățat ce înseamnă să am răbdare. M-am înțeles cu fiecare bine până la un moment dat. Am avut clipe frumoase cu toți, chiar și cu CRBL, Elena, Zmărăndescu, Laura, chiar toți. Marian Drăgulescu sau Alex Delea crede că ar câștiga. Nu sunt sigur, poate și o fată, poate Elena.”, a mai spus TJ Miles. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net