TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs

TJ Miles, concurentul care a rezistat eroic 18 săptămâni în jungla dominicană, a revenit în România, după ce a fost eliminat de la Survivor. Tânărul a vorbit despre cum l-a schimbat experiența și a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment. 

tj miles
TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs

TJ Miles a ajuns azi pe aeroportul din România, după 18 săptămâni dure petrecute în jungla din Republica Dominicană, în cadrul competiției de aventură Survivor. Tânărul a fost întâmpinat cu lacrimi în ochi de către părinții săi, care l-au îmbrățișat cu drag, fericiți că TJ a revenit, în sfârșit, acasă. Prietenii lui TJ au fost de asemenea prezenți, iar Faimosul s-a bucurat nespus de revederea cu aceștia. 

Citește și Alex Nedelcu și TJ Miles, emoții mari la Survivor! Cine a fost eliminat

,,Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am"

TJ Miles a dezvăluit care au fost transformările prin care a trecut în urma acesteii experiențe unice și cum a evoluat în perioada petrecută în jungla dominicană. 

Cea mai tare experiență din viața mea. A fost greu, am trecut prin multe emoții. N-am câștigat, din păcate, dar am câștigat multă experiență și am evoluat ca om.

18 săptămâni în junglă nu au fost puține, am realizat ceva, eram aproape de finală. N-a fost să fie, sunt mândru și am venit înapoi cu capul sus. Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am, să-mi iubesc familia și mai mult, să am niște principii diferite de viață.”, a spus fostul concurent Survivor. 

TJ Miles dezvăluie care a fost cel mai dificil moment

TJ a făcut parte din tribul Faimoșilor și a fost unul dintre cei mai ambițioși concurenți, astfel că, în ciuda atitudinii arogante, publicul l-a dorit în concurs până în a 18-a săptămână, când a fost eliminat. 

În mod surprinzător, pentru TJ Miles, cel mai dificil moment de la Survivor nu are legătură nici cu foamea nici cu frigul pe care a fost nevoit să le îndure. TJ a mărturisit cu sinceritate că cel mai greu a fost atunci când a fost eliminat din concurs. 

,,Probabil când am plecat. A fost un moment greu. Când știi că nu mai ai șanse să mergi mai departe e cel mai greu moment.”, a spus TJ. 

stanga
dreapta
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 2 jpg
tj miles deschidere png
tj miles 32 jpg
tj miles 23 jpg webp
tj miles 10 jpg
tj miles 6 JPG
tj miles 3 JPG
tj miles 5 jpeg
2 tj miles 1 jpg jpeg
tj miles png
tj miles png
tj miles tatuaje png
tj miles 4 jpg
tj miles jpg
tj miles jpeg
tj miles 19 jpg
tj miles 20 jpg
tj miles 15 jpg
tj miles 33 jpg
Tj Miles jpg

Pe cine mizează TJ Miles că va fi câștigător Survivor 

Fostul concurent a povestit cum au decurs relațiile cu colegii și și-a dat cu părere în ceea ce privește posibilul câștigător al concursului Survivor

Citește și O nouă eliminare la Survivor. Echipa Tigrilor a rămas fără un veteran

,,M-am înțeles bine cu Marian Drăgulescu. Un om foarte răbdător, m-a învățat ce înseamnă să am răbdare. M-am înțeles cu fiecare bine până la un moment dat. Am avut clipe frumoase cu toți, chiar și cu CRBL, Elena, Zmărăndescu, Laura, chiar toți. Marian Drăgulescu sau Alex Delea crede că ar câștiga. Nu sunt sigur, poate și o fată, poate Elena.”, a mai spus TJ Miles. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png