Mama lui TJ Miles, despre relația fiului ei cu Laura Giurcanu: «Cred că s-a debarasat de el mai repede»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Mama lui TJ Miles, din echipa Războinicilor, a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a vorbit cu sinceritate despre fiul ei și și-a dat cu părerea despre prestația influencerului în cadrul concursului Survivor, până la acest moment.

tj miles png

TJ Miles a avut parte de o evoluție controversată în cadrul competiției de aventuri Survivor, iar unii dintre coechipierii săi din echipa Războinicilor l-au acuzat că este arogant și îngâmfat.

TJ Miles s-a implicat și în câteva conflicte cu colegii săi, mai ales cu CRBL, ia relațiile dintre cei doi concurenți sunt din ce în ce mai tensionate. 

Mama lui TJ Miles a fost invitată la show-ul lui Măruță, unde a dezvăluit câteva aspecte extrem de interesante despre viața fiului ei. Aceasta a vorbit despre motivul pentru care băiatul ei pare câteodată înfumurat și a subliniat faptul că TJ a crescut într-o altă țară, foarte diferită din punct de vedere cultural de România. 

De asemenea mama lui TJ Miles a mărturisit că este mândră de evoluția fiului ei în cadrul competiției până la acest moment și că în ciuda detractorilor, el nu a jignit pe nimeni.

Mama lui TJ a comentat și câteva dintre întâmplările de la Survivor, iar apropo de trimiterea lui Relu Pănescu în exil, ea a comentat că nu ar deranja-o ca și fiul ei să fie supus acestei pedepse.

Ea și-a dat cu părerea și asupra relației dintre fiul ei și Laura Giurcanu, iar în mod surprinzător a avut o observație destul de acidă la adresa fotomodelului. 

,,Nu m-ar deranja ca Miles să fie în exil. N-aș vrea să jignesc, dar e o mică diferență de vârstă, iar când ești tânăr ai un alt vibe și corpul e mai în formă.

Se descurcă bine, este destul de echilibrat, nu cred ca a jignit pe nimeni, nu consider că are o astfel de atitudine. Social el are mentalitatea pe care o are, știu că e considerat îngâmfat dar nu este așa, el e crescut într-o mentalitate în care trebuie să arăți ca ai încredere în tine. Cred că Laura s-a debarasat de el mai repede. 

Între 7 ani și 32 de ani a trăit în Canada și sunt o grămadă de expresii pe care el nu le știe, cum e de exemplu cu lingușitor. El nu stie nici să înjure în limba română.

Stima de sine e foarte importantă, dar asta nu înseamnă că trebuie să calci pe cadavre. Cred că Laura s-a debarasat de el mai repede.", a declarat aceasta. 

Mama lui TJ clarifică motivul pentru care influencerul și-a schimbat numele

Mama lui TJ Miles nu a evitat nici subiectul numelui fiului ei și a explicat de ce tânărul a ales să-și schimbe numele odată ajuns în Canada. 

Aceasta a mărturisit că inițial TJ a întâmpinat dificultăți deoarece canadienilor le era foarte greu să pronunțe numele său, Tiberiu. De aceea TJ Miles alături de familia sa au luat decizia de a-și modifica numele din punct de vedere legal. 

,,El și-a schimbat numele la 17 ani, iar noi am considerat că este necesar să facă lucrul ăsta și și-a modificat numele, totul e făcut legal, nu este un nume de scenă.", a mai adăugat mama lui TJ. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net