Larisa Drăgulescu, îngrijorată! Copiii ei au amândoi Covid și se simt rău

16 ianuarie 2022

Larisa Dr─âgulescu, fosta so╚Ťie a gimanstului Marian Dr─âgulescu, trece prin clipe dificile, dup─â ce ambii s─âi copii au fost depista╚Ťi pozitiv pentru noul coronavirus. 

image

Larisa Dr─âgulescu nu s-a ├«mboln─âvit cu virusul SARS-Cov-2, ├«ns─â cei doi copii ai s─âi au fost mai pu╚Ťin noroco╚Öi. Copiii au sim─âtome diferite, ├«ns─â starea lor nu este tocmai bun─â, dup─â cum a declarat Larisa, care a cerut ajutorul medicilor. 

Larisa a povestit c─â a ├«ncercat s─â ├«╚Öi trateze acas─â copiii, dar c├ónd a observat c─â simptomele sunt din ce ├«n ce mai puternice s-a panicat ╚Öi a sunat la 112. Echipajul de ambulan╚Ť─â a sosit la locuin╚Ťa ei ╚Öi a transportat-o pe fata care avea febr─â de 40 de grade Celsius la spital. ├Än prezent, Larisa se afl─â ├«n carantin─â la domiciliu ╚Öi sper─â ca cei doi copii s─â ├«╚Öi revin─â c├ót mai repede posibil. 

ÔÇ×Sunt ├«n carantin─â, ├«ns─â nu sunt eu infectat─â. Din nefericire sunt copiii mei, ╚Öi nici nu s-au sim╚Ťit foarte bine, nu a fost o form─â prea u╚Öoar─â, dar trebuie s─â stau ╚Öi eu cu ei ├«n carantin─â, izolat─â cu ei. Feti╚Ťa a f─âcut temperatur─â foarte mare, p├ón─â la 40, f─âcea din trei ├«n trei ore. I-am administrat eu medicamente ╚Öi tot ce am ╚Ötiut, ╚Öi comprese de toate felurile, ├«ns─â nu a func╚Ťionat, ╚Öi p├ón─â la urm─â am sunat la 112, a venit ambulan╚Ťa, ╚Öi nu au ╚Ötiut nici ei ce s─â fac─â, dec├ót s─â ne ia la spitalÔÇŁ, a povestit Larisa Dr─âgulescu, ├«n cadrul emisiunii Star Magazin.

stanga
dreapta
larisa dragulescu jpeg
larisa dragulescu sot jpeg
beatrice dragulescu larisa dragulescu jpeg
larisa dragulescu jpeg

Larisa și copiii sunt acasă, în carantină

Dup─â ce a primit ajutorul medicilor, Larisa ╚Öi copiii ei au fost trimi╚Öi acas─â, unde se afl─â ├«n carantin─â. Potrivit declara╚Ťiilor fostei so╚Ťii a lui Marian Dr─âgulescu, at├ót fata, c├ót ╚Öi b─âiatul se simt mai bine pentru c─â urmeaz─â un tratament prescris de c─âtre doctori. 

"Acum sunt pu╚Ťin mai bine, dar nu pot s─â zic c─â sunt chiar bine, dar au simptome foarte diferite. B─âiatul zici c─â are grip─â, tu╚Öe╚Öte foarte ur├ót, e foarte r─âgu╚Öit, n-a f─âcut febr─â, iar feti╚Ťa a f─âcut febr─â ├«ncontinuu ╚Öi nu tu╚Öe╚Öte. M-am speriat foarte tare, nu mi s-a mai ├«nt├ómplat s─â nu m─â descurc cu ei p├ón─â la v├órsta astaÔÇŁ, a declarat Larisa. 

stanga
dreapta
marian dragulescu la 40 de intrebari cu denise rifai 1 jpeg
dragulescu marian jpeg
dragulescu marian japonia cm jpeg
dragulescu marian cosr juramant jpeg
marian dragulescu jpeg
marian dragulescu csaba gal jpeg
marian dragulescu jpeg
marian dragulescu jpeg

Larisa ╚Öi Marian au fost c─âs─âtori╚Ťi ├«n perioada 2006-2009 ╚Öi au ├«mpreun─â doi copii, o fat─â de 16 ani pe nume Beatrice ╚Öi un b─âiat, de 14 ani, Richard. 

Beatrice Dr─âgulescu s-a n─âscut cu probleme de s─ân─âtate 

Feti╚Ťa lui Marian Dr─âgulescu s-a confruntat cu probleme de s─ân─âtate ├«nc─â de la na╚Ötere. E a a primit diagnosticul de hipoacuzie bilateral─â profund─â atunci c├ónd a venit pe lume ╚Öi a trecut prin nu mai pu╚Ťin de ╚Öase interven╚Ťii chirurgicale pentru a putea auzi. Prima interven╚Ťie a suferit-o a avut loc atunci c├ónd avea doar patru ani ╚Öi a fost efectuat─â la o clinic─â din Austria. 

Richard calc─â pe urmele tat─âlui s─âu

Richard calc─â pe urmele tat─âlui s─âu ╚Öi este pasionat de sport, mai exact de gimanstic─â. B─âiatul practic─â gimanstica de la v├órsta de patru ani ╚Öi este legimitat la CSS Re╚Öita. B─âiatul ╚Öi tat─âl s─âu au concurat la aceea╚Öi competi╚Ťie, Campionatele Na╚Ťionale organizate la Ploie╚Öti, fiecare la categoria sa de v├órst─â. 

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png