Larisa Drăgulescu, mărturisiri în lacrimi: «Am vrut să mă sinucid. Mi-a dat cu pumnii și cu picioarele»

Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu a fost invitată la podcastul ,,În oglindă", unde a vorbit despre abuzurile din partea familiei fostului soț, gimnastul Marian Drăgulescu. Aceasta a povestit despre cum soacra ei ei îi blestema copilul nenăscut. 

Larisa Drăgulescu, mărturisiri în lacrimi: «Am vrut să mă sinucid»
Larisa Drăgulescu, mărturisiri în lacrimi: «Am vrut să mă sinucid»

Larisa Drăgulescu, 37 de ani, a făcut dezvăluiri înfiorătoare la podcastul ,,În oglindă", ediție ce va fi difuzată pe 21 martie, în care povestește despre bătăile suportate de la fostul ei soț, Marian Drăgulescu, dar și despre cum familia acestuia nu a acceptat-o niciodată. 

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu vreme de trei ani, iar cuplul a avut doi copii, o fetiță Beatrice și un băiat pe nume Richard. Din nefericire, dragostea dintre Larisa și Marian Drăgulescu nu avea să dureze, întrucât gimnastul olimpic al României a manifestat un comportament abuziv la scurt după nunta cu tânăra Larisa. 

Citește și Larisa Drăgulescu e gata să devină din nou mamă! Vrea să renunțe la site-urile pentru adulți

Fosta soție a gimnastului a povestit în repetate rânduri despre cum a fost bătută cu sălbăticie de tatăl copiilor ei, astfel încât femeia ajunsese în pragul depresiei și a vrut să se sinucidă

,,Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid, să știi. Devenisem ca o pacoste pentru toată familia mea.", a dezvăluit fosta soție a gimnastului. 

Larisa Drăgulescu dezvăluie cum soacra îi blestema copilul nenăscut

În cadrul podcastului ,,În Oglindă", Larisa Drăgulescu relatează în lacrimi aceste momente dureroase. Fosta parteneră a lui Marian Drăgulescu spune că mama gimnastului, soacra ei de la acea vreme, i-a blestemat copilul atunci când a fost însărcinată și astfel micuța Beatrice s-a născut surdă.

,,Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. ,,Dacă tu faci copilul acesta să dea Dumnezeu să fie surd". Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă doi ani, am aflat că nu aude.", a mărturisit Larisa Drăgulescu. 

Citește și Larisa Drăgulescu, sărut pasional cu o femeie super tatuată. Cum s-a transformat fosta soţie a campionului la gimnastică

Larisa Drăgulescu a făcut dezvăluiri și despre momentul în care a fost pusă în fața alegerii de a face un avort. 

,,Eu credeam că nu mă iubește și că mă va părăsi imediat ce voi face întreruperea de sarcină", a mai dezvăluit Larisa Drăgulescu la podcastul ,,În Oglindă".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net