Marian Drăgulescu, răspunsul la întrebările: ”De ce ați bătut-o pe Larisa? V-ați bătut copiii?”

20 aprilie 2021
image
Marian Drăgulescu este următorul invitat al Denisei Rifai Sursă foto: Kanal D

Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, vine marți seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:15, la Kanal D! Drăgulescu a fost provocat să lămurească episoadele mai puțin fericite din viața sa personală, când a fost acuzat că și-a agresat prima soție, Larisa.

Este unul dintre cei mai valoroși sportivi români, cu un palmares impresionant - 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale. De numele lui Marian Drăgulescu se leagă însă și episoade mai puțin fericite, mult mediatizate la vremea respectivă, unul dintre acestea fiind legat de violențele din căsnicia lui, recunoscute de sportiv. 

“A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”, spune Marian Drăgulescu.

“Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?”, „V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?”, „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o practică în gimnastică românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

Citește și:

Fiica lui Marian Drăgulescu, patru operații ca să audă vocea mamei. Video și poze emoționante

Marian Drăgulescu e gata să se însoare a treia oară. «Întodeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine»

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg