Larisa Drăgulescu, sărut pasional cu o femeie super tatuată. Cum s-a transformat fosta soţie a campionului la gimnastică

Ultima actualizare:

Larisa Dragulescu apare în scene fierbinţi în care se sărută cu o femeie, într-un nou videoclip. Melodia pentru care a fost filmat clipul este a lui Fabio Niță, care revine în atenția publicului după o pauză de un an de zile într-o colaborare cu Gotti.

Larisa şi Marian Drăgulescu, pe vremea când erau căsătoriţi
Larisa şi Marian Drăgulescu, pe vremea când erau căsătoriţi

Clipul pentru piesa "Visele mele", compusă de Gotti, a fost regizat de John Diamond. Fabio a invitat-o în videoclip, așa cum a promis, pe nimeni alta decât Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Ea are în clip un sărut pasional cu o altă femeie, iar Fabio a vorbit despre scenele cu cele două.

Cântăreţul a declarat că atât Larisa, cât şi colega ei de platou, Jasmina, nu au avut nicio reţinere în a filma scenele şi au fost din prima clipă de acord să ia parte la un astfel de proiect. Fabio a mai povestit că ideea videoclipului e că fiecare poate iubi pe cine vrea şi face ce vrea cu viaţa sa.

"Suntem foarte bucuroși că am avut o echipă frumoasă pentru a realiza accest videoclip, la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul este pe placul nostru. Povestea clipului este din lumea reală, ea se referă la faptul că uneori iubim o persoană căreia ne dedicăm tot timpul și oferim iubire, iar la final, uneori, avem surpriză să aflăm că iubim pe cu totul alcineva. Personajele din videoclip arată că iubirea nu are bariere și că de multe ori aflăm că persoană de lângă noi iubește de fapt o altă persoană, chiar de accelasi sex. Noi toți din accest clip suntem "open minded" și suntem de acord că fiecare face ce vrea cu viață lui. Larisa Drăgulescu și Jasmina sunt bune prietene, iar atunci când au aflat story-ul videoclipului au fost de acord din primul moment să interpreteze personajele pentru că ele însele susţin comunitatea LGBTQIA+”, a povestit Fabio.

Videoclipul, filmat în decembie, pe un frig crâncen

El a mai spus că au avut mare noroc să filmeze într-un hotel călduros, pentru că videoclipul a fost realizat în decembrie, când afară era extrem de frig.

“Videoclipul a fost realizat în luna decembrie, pe un frig de îți tăia respirația, dar norocul nostru a fost că în hotel unde s-au tras cadrele era cald și bine pentru că fetele erau mai mult dezbrăcate decât noi băieții, dar a meritat tot sacrificiul", a mai declarat Fabio.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net