Larisa Drăgulescu, sărut pasional cu o femeie super tatuată. Cum s-a transformat fosta soţie a campionului la gimnastică

24 ianuarie 2022

Larisa Dragulescu apare ├«n scene fierbin┼úi ├«n care se s─ârut─â cu o femeie, ├«ntr-un nou videoclip. Melodia pentru care a fost filmat clipul este a lui Fabio Ni╚Ť─â, care revine ├«n aten╚Ťia publicului dup─â o pauz─â de un an de zile ├«ntr-o colaborare cu Gotti.

image
Larisa ┼či Marian Dr─âgulescu, pe vremea c├ónd erau c─âs─âtori┼úi

Clipul pentru piesa "Visele mele", compus─â de Gotti, a fost regizat de John Diamond. Fabio a invitat-o ├«n videoclip, a╚Öa cum a promis, pe nimeni alta dec├ót Larisa Dr─âgulescu, fosta so╚Ťie a lui Marian Dr─âgulescu. Ea are ├«n clip un s─ârut pasional cu o alt─â femeie, iar Fabio a vorbit despre scenele cu cele dou─â.

stanga
dreapta
larisa dragulescu videoclip3 jpg
larisa dragulescu videoclip2 jpg
larisa dragulescu videoclip1 jpg
larisa dragulescu videoclip jpg
larisa dragulescu si fabio jpg
larisa dragulescu videoclip fabio jpg

C├ónt─âre┼úul a declarat c─â at├ót Larisa, c├ót ┼či colega ei de platou, Jasmina, nu au avut nicio re┼úinere ├«n a filma scenele ┼či au fost din prima clip─â de acord s─â ia parte la un astfel de proiect. Fabio a mai povestit c─â ideea videoclipului e c─â fiecare poate iubi pe cine vrea ┼či face ce vrea cu via┼úa sa.

"Suntem foarte bucuro╚Öi c─â am avut o echip─â frumoas─â pentru a realiza accest videoclip, la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul este pe placul nostru. Povestea clipului este din lumea real─â, ea se refer─â la faptul c─â uneori iubim o persoan─â c─âreia ne dedic─âm tot timpul ╚Öi oferim iubire, iar la final, uneori, avem surpriz─â s─â afl─âm c─â iubim pe cu totul alcineva. Personajele din videoclip arat─â c─â iubirea nu are bariere ╚Öi c─â de multe ori afl─âm c─â persoan─â de l├óng─â noi iube╚Öte de fapt o alt─â persoan─â, chiar de accelasi sex. Noi to╚Ťi din accest clip suntem "open minded" ╚Öi suntem de acord c─â fiecare face ce vrea cu via╚Ť─â lui. Larisa Dr─âgulescu ╚Öi Jasmina sunt bune prietene, iar atunci c├ónd au aflat story-ul videoclipului au fost de acord din primul moment s─â interpreteze personajele pentru c─â ele ├«nsele sus┼úin comunitatea LGBTQIA+ÔÇŁ, a povestit Fabio.

Videoclipul, filmat în decembie, pe un frig crâncen

El a mai spus că au avut mare noroc să filmeze într-un hotel călduros, pentru că videoclipul a fost realizat în decembrie, când afară era extrem de frig.

ÔÇťVideoclipul a fost realizat ├«n luna decembrie, pe un frig de ├«╚Ťi t─âia respira╚Ťia, dar norocul nostru a fost c─â ├«n hotel unde s-au tras cadrele era cald ╚Öi bine pentru c─â fetele erau mai mult dezbr─âcate dec├ót noi b─âie╚Ťii, dar a meritat tot sacrificiul", a mai declarat Fabio.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png