╚śtefania ╚śtefan a fost eliminat─â de la Survivor! Au r─âmas doar 7 concuren╚Ťi

Edi╚Ťia de duminic─â, 22 mai, a show-ului Survivor Rom├ónia a adus cu sine desf─â╚Öurarea primelor probe individuale din cadrul acestui sezon. Regulile s-au schimbat, iar emisiunea este la un pas de a desemna marele Supravie╚Ťuitor!

image
O nouă eliminare la Survivor România Foto: Captură Video

Cei opt concuren╚Ťi de la Survivor Rom├ónia r─âma╚Öi ├«n competi╚Ťie au ajuns ├«n punctul confrunt─ârilor individuale! Regulile show-ului s-au schimbat la 180 de grade, presiunea de pe umerii participan╚Ťilor fiind acum una imens─â, av├ónd ├«n vedere c─â fiecare edi╚Ťie vine la pachet cu c├óte o eliminare!

Fiecare concurent intr─â pe traseu ├«n fiecare edi╚Ťie ├«n cadrul urm─âtoarelor probe: calific─âri, sferturi, semifinala ╚Öi apoi finala, ├«n care este aflat numele campionului zilei, care se bucur─â de imunitate ├«n fa╚Ťa elimin─ârii, dar ╚Öi de o recompens─â pe m─âsur─â.

Marian Dr─âgulescu a fost campionul zilei

├Än urma primelor probe, ├«n semifinala edi╚Ťiei au ajuns doar 4 concuren╚Ťi: ╚śtefania ╚śtefan, Marian Dr─âgulescu, Oana Ciocan ╚Öi Alex Nedelcu. Fiecare dintre ace╚Ötia s-au luptat pe traseu de dou─â ori, iar egalitatea aduce cu sine man╚Öa de departajare. To╚Ťi cei 4 concuren╚Ťi au ajuns la egalitate, a╚Öadar au mai intrat o dat─â pe traseu.

├Än urma celui de-al treilea ÔÇ×duelÔÇŁ, Marian Dr─âgulescu ╚Öi Alex Nedelcu au ie╚Öit ├«nving─âtori, astfel ei au mers mai departe ├«n ÔÇ×lupt─âÔÇŁ, ├«n prima zi de probe individuale.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áAu ├«nceput probele individuale la Survivor! Cum s-au schimbat regulile competi╚Ťiei

Finala zilei s-a disputat astfel ├«ntre Marian ╚Öi Alex, iar ├«nving─âtorul a fost nimeni altul dec├ót Marian Dr─âgulescu, care l-a ├«nfr├ónt pe Alex cu 3 la 1. Acesta a fost desemnat campionul zilei ╚Öi a primit colanul de imunitate, bucur├óndu-se ╚Öi de o recompens─â, care a constat ├«ntr-o zi de distrac╚Ťie ├«n Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane.

Marian a avut posibilitatea de a alege doi colegi cu care s─â ├«mpart─â recompensa, iar acestea au fost Elena ╚Öi ╚śtefania.

stanga
dreapta
8survivor romania individuale png
1survivor romania individuale png
5survivor romania individuale png
survivor png
survivor (3) jpg

Consiliul de eliminare: cine a plecat acas─â

├Än urma votului colectiv, au fost propuse spre eliminare dou─â nume, ├«n mod surprinz─âtor, ambele primind c├óte 3 voturi. Acestea au fost Elena ╚Öi ╚śtefania. Marian Dr─âgulescu l-a propus ├«n mod direct pe Ionu╚Ť, explic├ónd c─â decizia lui a fost strategic─â.

Unii concuren╚Ťi au motivat c─â de acum nu vor mai nominaliza colegul pe care ├«l consider─â cel mai slab, deoarece nu mai exist─â echipa pe care s─â o poat─â trage ├«n jos. Astfel, ├«l vor vota pe cel pe care ├«l consider─â o amenin╚Ťare pentru ei, ├«n fa╚Ťa marelui premiu. Fiecare are ├«ns─â o strategie diferit─â, iar asta este frumuse╚Ťea jocului!

Cei 3 nominaliza╚Ťi au depins astfel de votul publicului, iar cea care a primit cea mai pu╚Ťin─â sus╚Ťinere din partea celor de acas─â a fost ╚śtefania.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áSurvivor Romđ▓nia 2022. C├ónd se termin─â sezonul ╚Öi cine a mai r─âmas ├«n concurs

stanga
dreapta
7survivor eliminari png
4survivor eliminari png
2survivor eliminari png
8survivor eliminari png
3survivor eliminari png
stefania survivor png

ÔÇ×Totul ne este scris. Am ├«nv─â╚Ťat multe lucruri. M-au schimbat multe lucruri ├«n bine. Greul pe care l-am dus aici...Am tras tare ├«n fiecare zi aici, fizic, psihic. Am dat tot ce am putut, sunt m├óndr─â de parcursul meu aici. De tot ce am realizat ├«n acest concurs.. At├ót mi-a fost mie scris ├«n c─âr╚Ťi.ÔÇŁ, a declarat ╚śtefania, printre lacrimi ╚Öi suspine.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
untold jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg