Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor! Au rămas doar 7 concurenți

Ediția de duminică, 22 mai, a show-ului Survivor România a adus cu sine desfășurarea primelor probe individuale din cadrul acestui sezon. Regulile s-au schimbat, iar emisiunea este la un pas de a desemna marele Supraviețuitor!

image
O nouă eliminare la Survivor România Foto: Captură Video

Cei opt concurenți de la Survivor România rămași în competiție au ajuns în punctul confruntărilor individuale! Regulile show-ului s-au schimbat la 180 de grade, presiunea de pe umerii participanților fiind acum una imensă, având în vedere că fiecare ediție vine la pachet cu câte o eliminare!

Fiecare concurent intră pe traseu în fiecare ediție în cadrul următoarelor probe: calificări, sferturi, semifinala și apoi finala, în care este aflat numele campionului zilei, care se bucură de imunitate în fața eliminării, dar și de o recompensă pe măsură.

Marian Drăgulescu a fost campionul zilei

În urma primelor probe, în semifinala ediției au ajuns doar 4 concurenți: Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan și Alex Nedelcu. Fiecare dintre aceștia s-au luptat pe traseu de două ori, iar egalitatea aduce cu sine manșa de departajare. Toți cei 4 concurenți au ajuns la egalitate, așadar au mai intrat o dată pe traseu.

În urma celui de-al treilea „duel”, Marian Drăgulescu și Alex Nedelcu au ieșit învingători, astfel ei au mers mai departe în „luptă”, în prima zi de probe individuale.

Citește și: Au început probele individuale la Survivor! Cum s-au schimbat regulile competiției

Finala zilei s-a disputat astfel între Marian și Alex, iar învingătorul a fost nimeni altul decât Marian Drăgulescu, care l-a înfrânt pe Alex cu 3 la 1. Acesta a fost desemnat campionul zilei și a primit colanul de imunitate, bucurându-se și de o recompensă, care a constat într-o zi de distracție în Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane.

Marian a avut posibilitatea de a alege doi colegi cu care să împartă recompensa, iar acestea au fost Elena și Ștefania.

stanga
dreapta
8survivor romania individuale png
1survivor romania individuale png
5survivor romania individuale png
survivor png
survivor (3) jpg

Consiliul de eliminare: cine a plecat acasă

În urma votului colectiv, au fost propuse spre eliminare două nume, în mod surprinzător, ambele primind câte 3 voturi. Acestea au fost Elena și Ștefania. Marian Drăgulescu l-a propus în mod direct pe Ionuț, explicând că decizia lui a fost strategică.

Unii concurenți au motivat că de acum nu vor mai nominaliza colegul pe care îl consideră cel mai slab, deoarece nu mai există echipa pe care să o poată trage în jos. Astfel, îl vor vota pe cel pe care îl consideră o amenințare pentru ei, în fața marelui premiu. Fiecare are însă o strategie diferită, iar asta este frumusețea jocului!

Cei 3 nominalizați au depins astfel de votul publicului, iar cea care a primit cea mai puțină susținere din partea celor de acasă a fost Ștefania.

Citește și: Survivor Romвnia 2022. Când se termină sezonul și cine a mai rămas în concurs

stanga
dreapta
7survivor eliminari png
4survivor eliminari png
2survivor eliminari png
8survivor eliminari png
3survivor eliminari png
stefania survivor png

Totul ne este scris. Am învățat multe lucruri. M-au schimbat multe lucruri în bine. Greul pe care l-am dus aici...Am tras tare în fiecare zi aici, fizic, psihic. Am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici. De tot ce am realizat în acest concurs.. Atât mi-a fost mie scris în cărți.”, a declarat Ștefania, printre lacrimi și suspine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
simona gherghe jpg
foto2 viviana si fetele jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png