CRBL l-a desființat pe TJ Miles, în direct, la TV. Ce a putut spune despre fostul coleg

#Survivor România
Ultima actualizare:

CRBL continuă atacul asupra lui TJ Miles, fostul coleg de la Survivor. Artistul a fost prezent la provocarea sosurilor iuți de la show-ul lui Măruță și nu s-a sfiit să spună cu maximă sinceritate ce crede de fapt despre Faimos. 

CRBL nu a putut rata ocazia de a-l ataca pe TJ Miles, în direct la TV. Artistul a răspuns la una dintre întrebări cu numele lui TJ, apoi a acceptat să citească întrebarea. 

,,Ce persoană crezi că a ajuns vedetă fără să aibă vreun merit"

,,TJ Miles. Cred că are merit, dar n-are talent", a răspuns cu sinceritate zdrobitoare CRBL.

Citește și CRBL, Marius Moga și Smiley au împărțit o chirie, pâinea și pateul, în vremea trupei SIMPLU «Nu aveam ce să mâncăm»

Ce a mărturisit CRBL despre Antonia

În cadrul provocării ,,sosurilor iuți", CRBL a fost nevoit să răspundă unor întrebări destul de indiscrete din partea lui Măruța, la care supraviețuitorul a vehiculat nume precum Anda Adam sau Antonia.

Dacă în privința Andei Adam, fostul concurent de la Survivor a preferat ,,să-i ia gura foc" și să mânânce iute, decât să citească întrebarea, altfel au stat lucrurile când a venit vorba de Antonia.

CRBL a fost de acord să facă cunoscută întrebarea, după ce a rostit numele iubitei lui Alex Velea. 

Citește și CRBL, schimbare neașteptată de atitudine după ce s-a accidentat: «Îmi cer scuze»

,,Cu ce  vedetă ți-ar plăcea să te căsătorești, dacă nu ai fi deja însurat cu Andreea (n.r actuala soție a artistului)"

,,Cu Antonia. Am zis Antonia pentru că există divorț. Mi-ar plăcea să fiu însurat cu ea 24 de ore, să văd cum gătește Antonia. Alex Velea sper că nu se supără, el știe de glumă", a spus CRBL. 

CRBL și TJ Miles și-au adresat injurii la Survivor

CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și a fost eliminat din competiție, după s-a accidentat grav și a nu a mai putut intra pe traseu. Faimosul a primit destul de greu vestea și a declarat că nu este deloc pregătit să părăsească competiția. 

„Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă”, a spus la acel moment CRBL:

De-a lungul competiției, CRBL a intrat în conflicte cu mai mulți dintre colegii săi, iar unul dintre aceștia a fost desigur, TJ Miles. Cei doi s-au criticat adesea și și-au adresat jigniri, în special în momentul în care au fost amândoi propuși pentru eliminare. 

,,E un fătălău", as pus artistul despre TJ. 

,,E un ratat", i-a da replica TJ lui CRBL. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!