CRBL spune adevărul despre colegii de la Survivor: „M-au scos din sărite”

CRBL a fost unul dintre cei mai discutați concurenți de la Survivor România, dat fiind faptul că artistul nu s-a sfiit nicio secundă să spună lucrurilor pe nume. Între timp a fost eliminat, iar acum trece la atac și-și spune părerea despre Războinici, dar și despre Faimoși.

Astfel, artistul a mărturisit că mulți dintre concurenți își schimbau radical atitudinea odată ce camerele de filmat începeau să ruleze. Din păcate, anumite persoane ajungeau să se comporte urât cu unii dintre colegii de echipă doar de dragul show-ului. Relu a devenit ținta atacurilor, iar CRBL s-a simțit dator să îl protejeze.

Citește și: CRBL l-a desființat pe TJ Miles, în direct, la TV

„M-a deranjat comportamentul Războinicilor față de Relu”

„Într-adevăr, m-a deranjat foarte tare comportamentul Războinicilor față de Relu. Urăsc oamenii falși și care sunt doar pe interes. Eu nu consider că am făcut cine știe ce, am împărțit mâncarea cu Relu așa cum aș fi făcut-o cu fratele meu. Nimic special. Așa am fost educat, empatizez imediat cu cel de lângă mine, considerându-l camaradul meu. Ce este al meu este și al tău.

Trecem împreună prin orice. Am fost deranjat de-a lungul competiției de contrastul dintre concurentul în timpul lui liber și concurentul care știe că este filmat. Este incredibil cum se schimbă oamenii în mai puțin de câteva secunde. Este un profil similar pentru majoritatea concurenților. Asta m-a scos din minți de fiecare dată. (...)

Recunosc că am fost șocat și dezamăgit de Roxana. Aveam altă părere despre ea. Credeam că o să cedeze la un moment dat și că nu este ce pare, dar nu așa de repede. Nu vreau să judec oamenii, fiecare face ce vrea. În rest, am cam presupus caracterul colegilor, și nu m-am înșelat.”, a declarat CRBL, pentru revista VIVA.

Vezi și: CRBL, concluzii tranșante după Survivor 

Războiul dintre minte și suflet, o constantă în perioada Survivor

Mai mult, toate momentele de introspecție de care CRBL a profitat la maximum în timpul filmărilor din Dominicană au scos la iveală detalii care l-au dezechilibrat pe Faimos. Acum a ajuns la concluzia că puterea mentală este mult mai importantă decât cea fizică. Presiunea unei asemenea competiții se resimte din multe puncte de vedere și ajută la descoperirea multor traume și greșeli care își au rădăcinile în trecut.

„Lupta cu foamea, cu somnul, cu lipsurile de bază cotidiene nu au fost așa de grele pentru mine, deoarece am avut șansa să particip la un show similar acum vreo 15 ani, dar lupta cu mine a fost cea mai grea.

Am ales să mă îndepărtez de grup, să stau singur cu mine pentru a nu mă implica în toate discuțiile colegilor și a mă încărca cu energie negativă. Să stai singur în apă, ore în șir, te face să te gândești la familie, să te întorci în copilărie, să cauți răspunsuri la greșelile vieții, ceea ce mă și destabilizează emoțional”, a mai spus artistul.

Ce va face cântărețul cu banii câștigați de pe urma Survivor

După o perioadă în care a lipsit din lumina reflectoarelor, CRBL este pregătit să revină în forță! Cu sumele care i-au intrat în conturi datorită Survivor el are de gând să lanseze mai multe piese și să plece într-un turneu.

„Banii vin, banii pleacă. Am să fac ce am făcut de fiecare dată: am să investesc în muzică. Pregătesc un album rock-rap, un turneu, pentru că mi-e foarte dor de scenă. Mai am foarte multe de spus și de făcut și sunt pregătit să investesc atât cât este necesar pentru a continua ce am început acum 28 de ani”, a declarat CRBL, în încheiere.

CRBL, pe numele său Eduard Mihai Andreianu, a povestit că acronimul care i-a devenit nume de scenă provine de la „Creează rime bine legate”.

La 16 ani s-a apucat serios de dans și în anul 2000 a început proiectul „Simplu”, prin unirea a două grupuri de break-dance: unul din Pitești, celălalt din București. Între timp, Smiley a intrat în trupă și CRBL a fost nevoit să se mute în Capitală, unde a locuit alături de câțiva dintre colegii săi de trupă. Este căsătorit din 2008, are o fetiță de 12 ani și din 2020 locuiește în Spania.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net