CRBL a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase. Ce răspuns neașteptat a primit

Ultima actualizare:

CRBL și Oase au stricat de multă vreme prietenia ce i-a legat vreme de 15 ani, cei doi aflându-se în continuare în același punct în care nu își vorbesc. Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, CRBL a dezvăluit că a făcut un prim pas în împăcarea cu fostul lui coleg. Iată ce răspuns a primit din partea lui Oase!

CRBL a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase Foto: Arhivă
CRBL a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase Foto: Arhivă

Întrebat de Cătălin Măruță, CRBL a discutat și despre subiectul prieteniei sale încheiate cu Oase, după ce, de-a lungul timpului, între cei doi au avut loc mai multe conflicte. Aceștia au format perechea câștigătoare de la „Asia Express”, în 2019, și au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

CRBL și-a dorit împăcarea cu Oase. Ce răspuns a primit din partea fostului lui coleg

Până aici totul bine și frumos, însă la scurt timp s-a produs ruptura, urmată de un conflict uriaș. CRBl l-a acuzat pe colegul și prietenul lui că l-a trădat, după ce Oase ar fi vorbit „pe la spatele lui” cu producătorii de la Antena 1, pentru a reveni în postura de prezentator în sezonul următor, de unul singur, deși în cărți era inițial și CRBL.

De aici, între cei doi s-a iscat scandalul, aceștia aruncându-și cuvinte grele, de-a lungul timpului. În podcastul lui Măruță, CRBL a explicat că a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase, atunci când acestuia i-a murit tatăl, în 2021, răpus de COVID.

Atunci, CRBL i-a trimis un mesaj de condoleanțe, încercând să reia prietenia, însă s-a lovit de indiferența lui Oase, a explicat el. După ce a participat la Survivor, experiență care l-a marcat, artistul vede deja totul cu alți ochi și spune că va tot încerca să mai lase de la el în relațiile cu oamenii, pentru a nu regreta mai târziu.

Mi-am dat seama că sunt atâția oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim și din vina mea. Așa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit.

S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate șterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanțe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare și că sunt aici oricum. Dar a rămas tot liniște.

Și atunci am zis că înseamnă că nu e momentul. Trebuie să mai așetept și asta fac. Nu am vorbit de atunci. Mi-ar plăcea să mă văd cu el și să povestim. Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte.”, a povestit CRBL, explicând că Oase nu a mai făcut niciun pas către el.

Citește și: Oase iese la atac după acuzațiile pe care CRBL i le-a adus ani întregi: «El s-a făcut de râs și a greșit»

Toți avem în jurul nostru câte un Oase. Dacă n-avem, o s-avem, deci aveți grijă. Și eu pot fi la rândul meu un Oase.”, a mai adăugat CRBL, în podcastul lui Cătălin Măruță, vorbind despre piesa pe care i-a dedicat-o fostului lui coleg, în urmă cu ceva ani.

CRBL și Oase, prietenie încheiată după „Asia Express”

Reamintim că după ce au câștigat „Asia Express”, Oase și CRBL fuseseră cooptați în rolul de prezentatori pentru noul sezon. Fără ca CRBL să știe, se pare însă că Oase a bătut palma cu echipa de la Antena 1 pentru a merge de unul singur drept prezentator, astfel că a fost numit trădător de către colegul lui, iar prietenia dintre ei s-a încheiat cu scandal.

Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la «Asia Express» sezonul 3. Se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect.

Bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu «Asia Express» despre contract. A vorbit despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.”, spunea CRBL pe atunci.

Citește și: CRBL șterge pe jos cu Oase și spune adevărul despre Asia Express: “Ai arătat că poți să fii un nemernic, o panaramă de om”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net