Situație nemaiîntâlnită la Survivor! 4 concurenți, în fața eliminării. Blaze a ieșit din show!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Nu mai e mult până la desemnarea marelui câștigător a acestui sezon din Survivor România! Fiecare ediție vine de acum în acolo la pachet cu o presiune în plus, aceea a eliminării, iar cei 5 concurenți rămași în joc dau tot de au mai bun pentru a câștiga un loc în finală.

În ziua a 4-a a confruntărilor individuale, doar 5 concurenți au rămas în competiție. Alex Delea, Alex Nedelcu, Ionuț Popa, Blaze și Elena Chiriac se luptă și în această ediție pentru colanul de imunitate, în cadrul unui traseu de noapte. 

Survivor România, o nouă eliminare

Citește și: Finala „Survivor" este aproape! Producătorii au pregătit surprize concurenților

Ultima săptămână de Survivor a început din nou cu emoții și multe provocări. Cei 5 „fantastici” nu mai au mult până la semifinale, iar apoi marea finală îi așteaptă, astfel că sunt mai motivați ca oricând să-și demonstreze abilitățile de Supraviețuitor.

Concurentul care va câștiga acest ultim colan al imunității va fi desemnat campionul zilei și ajunge direct în semifinale, fără să treacă prin „focurile” consiliului de eliminare al acestei ediții. Pentru unul dintre cei 5 însă, drumul Survivor România s-a sfârșit la finalul jocului!

Citește și: Au început probele individuale la Survivor! Cum s-au schimbat regulile competiției

Alex Delea, desemnat campionul zilei. A câștigat imunitatea

Cei 5 s-au luptat și pentru o recompensă pe măsură, o vizită „all-inclusive” pe insula Curacao, situată în sudul Mării Caraibilor. Câștigătorul a putut să mai ia cu sine încă doi colegi. 

După primele probe contra timp, au urmat semifinala și finala zilei, ultimul duel dându-se între finaliștii Elena Chiriac și Alex Delea, care au reușit să câștige cele mai multe jocuri. După trei alte probe, câștigător a ieșit Alex Delea, însă lupta cu Elena, singura fată rămasă în concurs, a fost una strânsă.

Consiliul de eliminare

Pentru Alex Delea, colanul de imunitate reprezintă salvarea de la eliminare, în această ediție. Consiliul a venit însă cu emoții pentru ceilalți. În urma votului colectiv, a avut loc o situație nemaiîntâlnită în concurs, toți cei patru concurenți votându-se unii pe alții, astfel că toți s-au aflat în pericol de eliminare, iar Delea nu a mai fost nevoit să nominalizeze în mod direct un alt nume.

Cel care a primit cea mai puțină susținere din partea celor de acasă a fost Baze, părăsind astfel competiția. Vestea l-a surprins și dezamăgit pe concurent, care s-a aflat atât de aproape de finală.

Blaze a părăsit Survivor România Foto: Captură Video
Blaze a părăsit Survivor România Foto: Captură Video

Blaze a părăsit Survivor România

Vreau să îi mulțumesc publicului care m-a votat până acum, sunt recunoscător. Pentru mine Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Ca să fii un Survivor adevărat trebuie să ai caracter.

Blaze, uimit la auzul veștii Foto: Captură Video
Blaze, uimit la auzul veștii Foto: Captură Video

Sunt foarte mândru de mine, de parcursul meu. Am zis că sper să câștige Survivor Oana (Oana a ieșit din competiție înaintea lui n.r) sau Ionuț. Am suferit mult aici. Am făcut 27 de ani aici în junglă. Vreau să fac ceva de ziua mea de naștere când ajung acasă.

Vreau să merg la casa de copii, să le fac 27 de pungulițe. Să dăruiesc, să ajut. Știu ce înseamnă să nu ai nimic.”, a spus Blaze, înainte de plecare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net