Ștefania Ștefan, totul despre aventura de la Survivor: «Nu pot explica ce am simțit»

Ultima actualizare:

Mai este puțin și reality-showul „Survior" ajunge la final. Una dintre ultimele concurente eliminate din concurs este Ștefania Ștefan (27 de ani) căreia nu i-a venit să creadă că parcursul său în Republica Dominicană a luat sfârșit. 

cub stefania stefan png

Am stat de vorbă cu ea despre show și despre proiectele pe care le va avea odată ce se va termina competiția. Puteți afla care sunt planurile ei de viitor, în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat. 

Citește și: Marian Drăgulescu are planuri mari după eliminarea de la Survivor

Ce ai făcut după ce ai ieșit din reality show?

Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea.

Ce ai simțit când ai aflat că vei părăși competiția în urmă voturilor primite?

Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid... parcă a venit de nicăieri.

Câte kilograme ai slăbit? Cum se va schimbă de acum alimentația ta?

De-a lungul competiției, am slăbit aproape 10 kilograme. În ciuda faptului că mi-era foame, nu am dat curs dorinței de a mânca orice, ci am grijă. Aș vrea că orice voi pune înapoi să fie într-un mod sănătos și sportiv.

Cu cine vei păstra legătură? Ți-ai făcut prieteni acolo?

Sunt genul de persoană cu cei 7 ani de acasă, care are respect pentru cei din jurul ei. Cine își va dori să păstrăm legătura, o voi face cu brațele deschise. Cu siguranță, întotdeauna va fi loc de bună ziua pentru oamenii alături de care am stat atât de mult timp, poate chiar mai mult decât cu întreaga mea familie la un loc.

Vezi și: Survivor 2022. Când se termină sezonul și cine a rămas în concurs 

Ce proiecte pregătești? Ți-ai făcut ceva planuri?

Sincer nu m-am gândit atât de mult la așa ceva, foamea era atât de mare încât 90% din discuții și gândurile pe care le aveam erau despre mâncare și ce ne dorim să pregătim când vom ajunge acasă sau despre acele restaurante în care voiam să ajungem. Sunt convinsă că planurile de proiecte vor veni de la sine, pe parcurs.

Ce ți-a fost poftă să mănânci când ai ieșit?

Sunt convinsă că toată lumea știe despre cea mai mare poftă a mea: carrot cake.

Ai intrat în show în pandemie și ai ieșit pe timp de război. Cum ți se pare situația?

Încă nu conștientizez că aceste veșți sunt reale. Probabil le voi resimți diferit imediat ce voi pune piciorul pe pământ românesc.

Finala Survivor are loc pe 31 mai 2022

Iată că Survivor se apropie cu pași repezi de final, iar deznodământul lunilor de concurs îl com afla cu toții mai repede decât am crede.

Dacă victoriosul va fi din tabăra Vulturilor sau a Tigrilor rămâne de văzut după încheierea ediției din data de 31 mai, căci atunci va avea loc mult așteptata finală! Învingătorul va reveni în țară mai bogat cu 100.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net