Tigrii și Vulturii, prima confruntare pe mize mari! Concurenții propuși pentru eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția din această seară de la Survivor România 2022 a adus o schimbare majoră pentru concurenți deoarece echipele au fost reorganizate în Vulturi și Tigrii, așa cum au ales în ediția precedentă Elena Chiriac și Ștefania Ștefan. 

Concurenții propuși pentru eliminare după ce a Vulturii au pierdut proba imunității
Concurenții propuși pentru eliminare după ce a Vulturii au pierdut proba imunității

Survivor România 2022 a dat startul în această seară unor provocări pline adrenalină pentru tribul Tigrilor și cel al Vulturilor, iar recompensa consta în provizii de orez și ulei, dar, și mai important, în imunitatea concurenților din echipa câștigătoare. 

Vulturii și Tigrii au concurat unii împotriva celorlalți pe un traseu care le-a solicitat întreaga capacitate fizică și abilitate de concentrare. 

Prima provocare a fost proba imunității colective, iar competiția a fost una foarte strânsă. Lupta cea mai acerbă s-a dat între TJ Miles și Marian Drăgulescu, dar până la urmă gimnastul a fost cel care a câștigat proba. Concurenții din echipa Tigrilor au luptat umăr la umăr cu Vulturii, însă în final Tigrii au câștigat proba imunității colective. 

CRBL a scăpat de eliminare

Din tribul Vulturilor a făcut parte și CRBL, care din cauza accidentării a scăpat de posibilitatea de a fi propus pentru eliminare în cadrul Consiliului. 

Proba imunității personale a fost o altă provocare care a testat capacitățile concurenților, iar Elena și Blaze au fost câștigătotii probei. Astfel cei doi nu au putut fi propuși pentru eliminare la această ediție din Survivor România 2022.

După cele două probe de imunitate colectivă și imunitate personală, tribul care a pierdut și a trebuit să nominalizeze trei coechipieri pentru eliminare a fost tribul Vulturilor. 

Din Tribul Vulturilor au fost votați pentru a părăsi concursul Mihaela, Doru și Duli și rămâne la atitudinea publicului să voteze concurentul care va pleca acasă. 

În ciuda mizelor extrem de mari propuse în cadrul celor două probe, concurenții au început să coopereze, să comunice mult mai bine și să renunțe la orgolii și până și TJ Miles a mărturisit că se simte ca într-o familie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net