Finala „Survivor" este aproape! Producătorii au pregătit surprize concurenților

#Survivor România

După patru luni în care au alergat pe trasee complicte și au trăit în condițiile dificile din Republica Dominicană, concurenții de la Survivor mai au de trecut un singur hop pentru a afla cine se va întoarce în România victorios. Duminică, 29 mai are loc semifinala, iar luni și marți se vor desfășura etapele finale. Producătorii au pregătit celor rămași în concurs o surpriză!

La începutul concursului Survivor erau 24 de participanți, însă în semifinală au reușit să se califice doar cinci dintre ei. Unii au fost eliminați din considerente medicale, iar alții pentru că nu au reușit să-i convingă pe telespectatori că merită să rămână în competiție.

Citește și: Survivor 2022. Ce concurenți au rămas în concurs și cine are șanse să câștige

Surpriza pe care producătorii le-o vor face concurenților rămași în Republica Dominicană constă în revenirea unora dintre foștii participanți. Nu în calitate de jucători, ci doar pentru a le fi aproape și a-i încuraja! 

Roxana Ciuhulescu, Alexandra Duli, Elena Matei, Mari Fica, sunt doar câteva dintre fostele concurente ale emisiunii Survivor care le vor fi alături finaliștilor în etapa decisivă! 

Vă reamintim că în competiție au rămas doar cinci persoane: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa, însă doar patru dintre ele se vor califica în etapa finală a emisiunii Survivor și vor concura pentru premiul de 100.000 de euro. 

Vezi și: Marian Drăgulescu are planuri mari după eliminarea de la Survivor

Cine sunt cei cinci concurenți care au rămas în competiție 

Alex Delea are 25 de ani, este originar din Constanța, dar trăiește de o bună perioadă de timp în Spania, unde lucrează că barman. Și înainte de a se înscrie la Survivor era un fan al exercițiilor fizice și nu lipsea nici măcar o zi de la sala de sport. 

Alex Nedelcu are 36 de ani și este de profesie fotbalist, așadar nici lui nu îi este străin sportul și este obișnuit cu antrenamentele dificile. Alex locuiește în București alături de partenera sa de viață alături de care are un copil.

Blaze are 27 de ani și este un tik-toker, cântăreț și vlogger de origine nigeriană. El este cunoscut publicului și prin participarea sa la emisiunea de tip matrimonial „Mireasa".

Elena Chiriac are 20 de ani și este fiica jurnalistului Romeo Chiriac. Tânăra locuiește alături de mama sa în Londra, deși păstrează în continuare o relație bună și cu tatăl ei. Ea a aparticipat și la emisiunea „Ferma".

Ionuț Popa are 33 de ani și este originar din Hunedoara. Și el a participat în trecut la o altă emisiune televizată: „Ninja Worrior".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net