Primul consiliu live la Survivor România! Alex Nedelcu a fost eliminat

#Survivor România
Ultima actualizare:

În joc au mai rămas doar 4! Concurenții Survivor România sunt din ce în ce mai aproape de marele trofeu. Doar două ediții îi mai despart de titlul de Supraviețuitor și de marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Presiunea și emoțiile sunt la cote maxime la Survivor România! În show au mai rămas, până în acest moment, doar 4 concurenți, care sunt pe cont propriu: Elena Chiriac, Alex Nedelcu, Alex Delea și Ionuț Popa. Aceștia depind însă de publicul de acasă pentru susținere, voturile fiind extrem de importante.

Citește și: Câți bani a câștigat Blaze la Survivor România! Ce plan are când ajunge acasă

Alex Delea, din nou campionul zilei

În această ediție, câștigătorul colanului de imunitate își asigură locul în marea semifinală, în timp ce ceilalți trei concurenți vor trăi, din nou, emoțiile consiliului de eliminare.

Telespectatorii au puterea de a decide cine rămâne în competiție, iar în această ediție s-a desfășurat și primul consiliu live din Republica Dominicană, în cadrul căruia cei de acasă au putut să își voteze favoriții. 

Citește și: CRBL spune adevărul despre colegii de la Survivor: „M-au scos din sărite”

Mai determinați ca oricând, concurenții au intrat din nou pe traseu, cu un singur țel: câștigarea probelor. Finala zilei s-a dat între Alex Delea și Alexandru Nedelcu, iar campionul a fost Alex Delea, care a câștigat imunitatea individuală, pentru a doua ediție consecutivă.

Primul consiliu live la Survivor România!

În timp ce Alex Delea a avut parte de un consiliu liniștit, pentru ceilalți trei concurenți s-au deschis din nou liniile de vot, iar emoțiile au atins cote maxime. Telespectatorii i-au putut vedea live pe cei „4 fantastici”, aflând la finalul serii și cine a părăsit competiția.

Alex Nedelcu (dreapta) a părăsit Survivor România Foto: Captură Video
Alex Nedelcu (dreapta) a părăsit Survivor România Foto: Captură Video

Alex Nedelcu a părăsit Survivor România

Concurentul care a întrunit cel mai număr mic de voturi a fost Alex Nedelcu, astfel că a plecat acasă cu o seară înainte de marea finală. Ceilalți doi participanți care s-au salvat urmează să mai participe la ultimul joc din această ediție de Survivor România, semifinala, alături de Alex Delea. 

Asta a fost. Ăsta a fost drumul meu. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în finală. Nu știu ce să mai zic, am emoții. Mă bucur că am fost aproape de final. O să mă duc acasă la familia mea.

O să îmi iau fetița și iubita în brațe, o să petrec mai mult timp cu ele. Această experiență m-a schimbat în bine.”, a spus Alex Nedelcu. Astfel, în competiție au mai rămas doar Elena Chiriac, Alex Delea și Ionuț Popa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net