Câți bani a câștigat Blaze la Survivor România! Ce plan are când ajunge acasă

#Survivor România

Blaze, unul dintre concurenții care a ajuns în sferturile de finală de la Survivor România, a părăsit concursul chiar la scurt timp înainte de marele deznodământ. Deși a fost dezamăgit că a ratat șansa de a pune mâna pe trofeu, acesta a fost plătit destul de bine pentru prezența sa în emisiune. Iată câți bani a câștigat Blaze în urma aventurii din Republica Dominicană!

În ediția de duminică, 29 mai, Blaze a fost eliminat din competiția Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă, în cadrul consilului. Concurentul a dat tot ceea ce a avut mai bun în cadrul parcursului său în competiție, însă în cele din urmă publicul a decis!

Citește și: Situație nemaiîntâlnită la Survivor! 4 concurenți, în fața eliminării. Blaze a ieșit din show!

Câți bani a câștigat Blaze la Survivor România

Concurentul, pe numele său real Godspower Morris Okpata, a petrecut 20 de săptămâni în Republica Dominicană, de la începutul emisiunii până la eliminarea sa, perioadă pentru care a fost, bineînțeles, remunerat.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, fiecare „Războinic” ar fi fost recompensat cu câte 1000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show-ul de la Pro TV. Astfel, Blaze ar fi încasat un total de 20.000 de euro. Echipele au devenit mixte ulterior, transformându-se din „Faimoși” și „Războinici” în „Vulturi” și „Tigri”, astfel că tariful s-ar fi putut schimba între timp.

Citește și: Cât e de frumoasă soția lui Blaze, de la Survivor. Cei doi s-au cuplat la show-ul Mireasa, de la Antena 1

Blaze a fost dezamăgit când a aflat că el este cel care urmează să părăsească show-ul, însă urmează să treacă în curând prin emoțiile revederii cu soția lui, căreia i-a dus dorul în nopțile reci din Republica Dominicană.

Vreau să mulțumesc publicul care m-a votat până acum, chiar sunt foarte recunoscător pentru asta. Și, din tot sufletul, sunt foarte fericit. Pentru mine, Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Și când ai răbdare și sacrificiu și ajungi mai departe, ca să fii un Survivor adevărat, trebuie să ai caracter. Sunt foarte mândru de mine, de parcursul meu, de cum am evoluat.”, a declarat Blaze.

Ce planuri are Blaze când va ajunge în România

Concurentul a dezvăluit că înainte nu obișnuia să își serbeze ziua de naștere, dar acum, când va ajunge în țară, vrea să facă un gest caritabil pentru a sărbători împlinirea a 27 de ani.

Am făcut 27 de ani aici în junglă. Vreau să fac ceva de ziua mea de naștere când ajung acasă. Vreau să merg la casa de copii, să le fac 27 de pungulițe. Să dăruiesc, să ajut. Știu ce înseamnă să nu ai nimic.”, a mai spus Blaze, înainte de plecare.

Blaze și soția lui s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasa”

Blaze e căsătorit din 2021 cu aleasa inimii lui, Izabela, pe care a cunoscut-o în show-ul matrimonial „Mireasa”. Cei doi s-au căsătorit la o lună de la finalul emisiunii, mergând în fața Stării Civile în octombrie, la Bacău.

Doar 4 concurenți au mai rămas în competiția Survivor România

După eliminarea lui Blaze din competiție, la „Survivor România” au mai rămas doar patru concurenți: Alex Delea, Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu. Aceștia se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și titlul de „Supraviețuitor”. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Calistrat Chifan , acuzat că a bătut o enoriașă
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg