Alex Nedelcu, sacrificiul suprem pentru Survivor: «Poate nici nu mă mai recunoaște»

#Survivor România

Alex Nedelcu a părăsit Survivor România cu multe regrete, iar unele dintre ele nu au avut legătură cu competiția! Concurentul a vorbit despre sacrificiul imens pe care l-a făcut în tot acest timp petrecut în Republica Dominicană, departe de familie. Alex se teme chiar că fetița lui ar putea să nu îl mai recunoască! 

Deși era văzut drept potențialul câștigător al marelui premiu de la Survivor România, Alex Nedelcu nu a întrunit voturile necesare din partea celor de acasă, în momentul în care s-a aflat în pericol de eliminare, astfel că flacăra lui s-a stins și a părăsit show-ul.

Citește și: Primul consiliu live la Survivor România! Alex Nedelcu a fost eliminat

Alex Nedelcu, sacrificiul suprem la Survivor România!

Concurentul a primit cu greu vestea eliminării, având în vedere că mai avea atât de puțin până la marea finală. Cu toate acestea, fostul fotbalist a acceptat situația, neavând de ales, urmând să își facă bagajele și să se întoarcă în țară, după atâtea luni dure de competiție.

Cu toate acestea, pe lângă tristețea inițială, în sufletul lui Nedelcu a încolțit și bucuria revederii cu iubita lui și fetița pe care o au împreună, micuța Nati. Cu lacrimi în ochi, concurentul a explicat că trofeul de la Survivor ar fi însemnat pentru el încununarea a tuturor acestor luni de sacrificiu, Alex aflându-se departe de fetița lui, care a crescut între timp.

Citește și: Alex Nedelcu, în lacrimi la Survivor! A aflat că fetița lui a făcut primii pași

Alex Nedelcu a explicat că simte că a ratat momente importante din dezvoltarea celei mici, având în vedere că Nati a făcut și primii pași și i-au dat și dințișorii în toată perioada în care tatăl ei s-a aflat la Survivor România.

Alex Nedelcu se teme că fetița lui ar putea să nu îl mai recunoască!

Fostul sportiv și-a pus chiar întrebarea dacă micuța lui îl va mai recunoaște, având în vedere că a slăbit considerabil în Republica Dominicană, iar barba crescută i-a transformat înfățișarea, de asemenea.

Am lăsat-o pe Nati la 8 luni, iar acum a făcut un an, a trecut de un an... Poate că nici nu mă mai recunoaște. Îmi zice „nenea”... Abia acum mi-am dat seama ce sacrificiu am făcut. Ea a crescut în tot timpul ăsta, i-au dat dințișorii, a mers. Eu am pierdut, nu mai pot să fiu acolo.”, a dezvăluit de curând Alex Nedelcu, emoționat.

„Sper să vin cu trofeul, e cel mai mare sacrificiu pe care am putut să îl fac. Toate astea sper să le răsplătesc aducând trofeul acasă.”,  a mai adăugat el, cu puțin timp înainte să afle vestea eliminării. 

Fetița lui Alex Nedelcu a făcut primii pași, în lipsa lui

Alex Nedelcu a aflat prin intermediul unui apel video, după ce echipa sa a câștigat unul dintre jocurile de comunicare, că fetița lui a făcut primii pași, cât el nu era prezent, din păcate. Informația l-a făcut atunci pe concurent să izbucnească în lacrimi, moment emoționant pentru toți colegii săi care au empatizat cu situația sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net