Andreea Tonciu, reacție surprinzătoare la Survivor! A sărit pe Ionuț Popa! VIDEO

#Survivor România
Ultima actualizare:

În marea finală a emisiunii Survivor România, disputată marți, 31 mai, foștii concurenți ai show-ului au venit în Republica Dominicană pentru a-i susține din tribune pe cei trei Supraviețuitori pretendenți ai marelui premiu! Fiecare a avut preferații săi, iar Andreea Tonciu a uimit prin susținerea pe care i-a arătat-o lui Ionuț Popa. Iată ce gest a făcut!

Andreea Tonciu a fost șefa de galerie a lui Ionuț Popa, unul dintre cei trei concurenți finaliști ai emisiunii Survivor România.

Citește și: Câți bani a câștigat Blaze la Survivor România! Ce plan are când ajunge acasă

Andreea Tonciu, reacție neașteptată la Survivor România!

Fosta asistentă TV a fost extrem de vocală în timpul probelor la care a participat Ionuț, de pe margine, scandându-i acestuia numele, alături de multe alte lozinci încurajatoare.

De altfel, vedeta TV și-a exprimat admirația și în mod direct, dezvăluindu-i lui Ionuț Popa că pe el îl dorește câștigător, în pauza dintre jocurile decisive ale finalei.

Citește și: Motivul dureros pentru care Ionuț Popa se luptă să câștige Survivor!

Andreea Tonciu, șefa de galerie a lui Ionuț Popa

Deși au făcut parte din echipe diferite, Ionuț făcând la început parte din echipa „Războinicilor”, iar Andreea din echipa „Faimoșilor”, aceasta pare să fi dezvoltat o simpatie aparte pentru fostul ei „rival”. 

La un moment dat, la finalul unei probe, Andreea i-a uimit pe cei prezenți în tribune cu reacția sa, după ce s-a aruncat din fugă în brațele lui Ionuț Popa, după ce acesta a adus punctul.

Ce va spune soțul Andreei Tonciu?

Pe când se afla încă în competiție, Andreea Tonciu a intrat într-un conflict cu colega ei de la Faimoși, Laura Giurcanu, după ce fosta asistentă TV i-a reproșat acesteia din urmă că ar fi petrecut prea mult timp în compania lui TJ Miles, în timp ce ea avea un iubit care o aștepta acasă.

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor, din cauza lui TJ Miles!: «E treaba mea cu cine stau!»

Au existat chiar zvonuri că între cei doi vloggeri s-ar fi aprins o scânteie în Republica Dominicană, având în vedere apropierile dintre ei. 

Andreea declara atunci că dacă soțul ei, Daniel Niculescu, ar fi văzut-o pe ea în acele ipostaze, ar fi avut o reacție pe măsură. Iată însă că acum și ea a făcut un gest neașteptat, sărând în brațele unui alt bărbat!

Foștii concurenți au venit să își susțină favoriții

De multă susținere din partea foștilor concurenți s-a bucurat și Alex Delea, care a reușit să conducă clasamentul primelor jocuri. Deși Ionuț Popa este favoritul caselor de pariuri, până la această oră, se pare că printre foștii lor colegi preferatul este Alex Delea, care i-a avut pe mai mult de jumate dintre aceștia în „galeria” lui.

Pe Elena Chiriac au susținut-o cel mai mult CRBL, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, care au fost alături de ea și în clipele în care s-a demoralizat și a izbucnit în lacrimi, după ce a pierdut mai multe probe. Ceilalți s-au împărțit între Ionuț și Delea.

Un alt moment emoționant a fost acela în care toți cei trei concurenți s-au îmbrățișat la finalul probelor solicitante.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net