Ei le ţin pumnii finaliştilor de la Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cei trei surpravieţuitori, Alexandru Delea, Elena Chiriac şi Ionuţ Popa, au marţi seară (31 mai) ultima misiune în bătălia pentru marele premiu de 100.000 de euro şi pentru titlul de Survivor România. Milioane de români i-au urmărit şi votat, pe parcursul competiţiei, iar toţi foştii concurenţi iî vor susţine din gradene, în cadrul galei live. Însă fiecare dintre ei are câteva persoane dragi, speciale, care le ţin pumnii strânşi. 

"Survivor România 2022 îşi va desemna marele câştigător, marţi. Finala se dă între Alexandru Delea, Elena Chiriac şi Ionuţ Popa, cei trei rămaşi în concursul de la Pro TV, după ieşirea de luni seară a lui Alexandru Nedelcu. Ei au fost susţinuţi de prieteni şi în special de fani, dar şi de cele mai dragi şi apropiate persoane din viaţa lor. 

Citeşte şi: Ei sunt favoriţi la premiul de 100.000 € de la „Survivor"! Ionuț Popa, preferatul caselor de pariuri

Ionuţ Popa, susţinut de fiul de patru ani

Are pumnii mici, dar puternici! Băieţelul lui Ionuţ Popa a fost nelipsit din faţa televizorului în ultimele 19 săptămâni. Micuţul David, 4 ani, şi-a urmărit şi susţinut tatăl din prima zi de Survivor până în faza finală a reality-show-ului de la Pro TV. Ionuţ Popa are 33 de ani şi s-a născut în Petrila, judeţul Hunedoara.

Citeşte şi: CRBL spune adevărul despre colegii de la Survivor: „M-au scos din sărite”

În prezent, Războinicul locuieşte în Bucureşti şi din anul 2019 este antrenor personal de fitness. Ionuţ nu e străin de concursuri televizate. El a mai participat înainte de „Survivor” la un alt reality-show şi anume „Ninja Warrior”, tot la Pro TV.

Elena Chiriac: «Tata m-a învăţat să nu renunţ niciodată»

Elena Chiriac tocmai a împlinit 20 de ani pe 28 mai şi probabil că a fost prima aniversare departe de familie şi de cei dragi. Tatăl, Romeo Chiriac, cunoscut jurnalist şi sportiv, i-a fost mereu alături fiicei, la fel ca fratele ei şi mai ales mama care o bună perioadă de timp a locuit la Londra cu ea.

Ziaristul Romeo Chiriac  le-a insuflat copiilor săi  dragostea pentru drumeţii
Ziaristul Romeo Chiriac le-a insuflat copiilor săi dragostea pentru drumeţii

“Eu şi mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viaţa la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulţumită. Mama a reuşit să îşi construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaşte cel mai bine, iar faptul că locuim împreună şi suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost uşor. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susţinut una pe cealaltă şi am reuşit”, povestea Elena înainte de plecarea în Dominicană.

Chiar dacă îşi vede tatăl destul de rar, Elena are numai cuvinte frumoase despre el: “Tatăl meu a pus foarte mare preţ pe sport. Ne-a susţinut întotdeauna pe mine şi pe fratele meu în disciplina sportivă. Chiar şi când familia nu avea o situaţie financiară prea bună, tata întotdeauna găsea bani pentru cantonamentele noastre. El m-a învăţat să nu renunţ niciodată”.

Elena a devenit cunoscută după ce a participat la un alt reality show celebru şi anume „Ferma Vedetelor” unde a ajuns până în finală cu Augustin Viziru, care a şi câştigat.

Alex Delea: «Am fost crescut de trei femei»

Şi Alexandru Delea (25 de ani) este un împătimit al sălilor de fitness, unde şi-a făcut nenumăraţi prieteni. Însă cel mai mare suporter şi fan îi este cea care i-a dat viaţă. Delea este foarte ataşat de mama lui şi o răsfaţă de câte ori poate. El a fost crescut de mama, mătuşa şi bunica sa, în timp ce tatăl său nu a vrut să facă parte din viaţa lui.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea şi de mătuşa mea. Pe parcursul vieţii, maică-mea şi mătuşa mea au plecat, ca să am ce să mănânc. Tata a ales să nu participe în viaţa mea”, povestea şi Alex Delea, care lucrează ca barman.

Fostul războinic lucrează de la 17 ani în barul care a devenit afacere de familie din dorinţa de a-şi ajuta mama. Născut în Constanţa, s-a mutat în Spania, mai exact pe Costa Brava.

Foştii concurenţi, la finala live

Alex Delea, Elena Chiriac şi Ionuț Popa vor fi susţinuţi în finala live chiar de foştii lor colegi de suferinţă. După o luptă acerbă, doi vor ajunge la votul decisiv al publicului. Cine va fi campionul unei competiții de senzație? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net