Totul despre Alex Delea! Cine îl așteaptă acasă

#Survivor România
Ultima actualizare:

Lupta din jungla dominicană a luat sfârşit! Câştigătorul Survivor România a ridicat trofeul marţi noapte şi şi-a adjudecat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. În urma ultimului joc, Alex Delea a reuşit, pentru a treia zi consecutiv, să câştige imunitatea şi titlul de campion al zilei, astfel că a ajuns direct în finală.

Alex Delea a muncit mult pentru a ajunge la forma fizică pe care o are astăzi
Alex Delea a muncit mult pentru a ajunge la forma fizică pe care o are astăzi

Elena Chiriac şi Ionuţ Popa au intrat la vot în primul consiliu live, iar după lungi momente de speranţă şi sentimente intense, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunţat că fosta Faimoasă a primit cea mai mare susţinere din partea telespectatorilor.

Oana şi Alexandra Duli s-au fotografiat cu supravieţuitorul Delea
Oana şi Alexandra Duli s-au fotografiat cu supravieţuitorul Delea

Astfel, marea bătălie a finalei s-a dat între Elena, singura fată care a reuşit să ajungă atât de departe în competiţie, şi Alex Delea, cei doi intrând din nou la votul publicului, în cel de-al doilea consiliu live.

Liniile de vot au fost deschise doar în cadrul acestor gale în direct. „Mă simt mai frumoasă după Survivor, mai bună, mai am nevoie doar de puţin ajutor. Cred că pot să fiu eu Survivor România 2022. Le mulţumesc enorm celor de acasă. Am făcut 20 de ani aici la Survivor”, a spus Elena, înainte de aflarea votului.

Ştefania, alături de războinic
Ştefania, alături de războinic

„Mi-am făcut mama mândră, mi-am făcut şi mămăiţa mândră. Mămăiţă, ţine-te bine că urmează să mă vezi cu trofeul deasupra capului!”, a glumit şi Alex Delea, în stilul caracteristic, înainte de marele verdict. Ceea ce s-a şi întâmplat! Voturile primite de Alex din partea celor de acasă au venit ca o încununare pentru tot parcursul anevoios din concursul de supravieţuire. 

Natalia  Duminică,  pupată de  câştigător
Natalia Duminică, pupată de câştigător

În vârstă de 25 de ani, Alex Delea a lucrat ca barman înainte de a participa la îndrăgita emisiune transmisă de PRO TV. Câştigătorul de la Survivor România 2022 este originar din Constanţa, dar locuieşte în Spania, în Costa Brava.

Alex Delea a povestit că a fost crescut într-o sărăcie extremă, fără tată. Au avut grijă de el, mama, bunica şi mătuşa sa. Din păcate, mâncarea lipsea uneori, iar în casa sărăcăcioasă unde locuia nu avea nici măcar curent electric.

Aşa arăta Alex acum 7 ani!
Aşa arăta Alex acum 7 ani!

În copilărie Alex era înalt şi foarte slab. Nici pomeneală de muşchii de acum! Ca să ajungă să arate atât de bine, Alex a povestit cât de mult a muncit şi câte ore a petrecut în sălile de sport.

Acesta susţine că toată transformarea s-a petrecut în decursul a cinci ani de zile în care s-a dedicat mult mersului la sală. Apoi a prins şi câteva contracte de model. Deşi este asaltat de fete frumoase, Delea este singur. Burlacul învingător a fost asaltat la finală de toate fostele lui colege. Mai ales după ce a ridicat trofeul, fetele s-au înghesuit să facă poze împreună. Cu siguranţă, Alex a făcut doar încălzirea pentru că odată ajuns acasă va face mii de poze cu admiratoarele!

Elena Chiriac a trecut de două ori pe lângă premiul cel mare 

La cei 20 de ani, pe care abia i-a împlinit pe 28 mai, Elena Chiriac a trecut de două ori pe lângă premiul cel mare. Se poate spune că tânăra este marea ghinionistă a reality-show-urilor de la noi. Şi asta pentru că în decurs de 2 ani a ratat două mari premii în bani la emisiunile la care a participat.

Elena Chiriac a luptat până în ultimul moment pentru premiul cel mare
Elena Chiriac a luptat până în ultimul moment pentru premiul cel mare

În 2020, Elena Chiriac a participat la „Ferma. Orăşeni versus săteni”, unde a ajuns în finală cu Augustin Viziru şi a pierdut marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Iar acum, la 2 ani a pierdut din nou în favoarea lui Alex Delea premiul de 100.000 de euro! Deşi a fost o luptătoare şi s-a zbătut să iasă învingătoare la fiecare proba susţinută, iată că publicul nu a votat-o şi a ieşit pe locul doi.

PRO TV, lider de audienţă 

Survivor România a adus cu finala de marţi seară cifre record pentru PRO TV. Peste 1,7 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit victoria războinicului Alex Delea, care a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. 

PRO TV a avut poziţia de lider fără emoţii şi a înregistrat cifre aproape triple, la nivel naţional, faţă de Kanal D, care a pus la bătaie serialul „Mă numesc Zuleyha", conform paginademedia.ro.

 Insula Iubirii a adus Antenei 1 aproape 500.000 de telespectatori, din toată ţara, în media obişnuită a postului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net