Elena Chiriac îi face praf pe foștii colegi de la Survivor: «irelevantă, bârfitor, ciorbă»

Ultima actualizare:

Elena Chiriac a revenit de la Survivor simțindu-se ca o adevărată învingătoare, chiar dacă s- a clasat pe locul doi. Vedeta nu a ezitat să spună tot ceea ce crede despre foștii ei colegi, iar supraviețuitoarea a fost nemiloasă cu unii dintre aceștia.

Elena Chiriac a fost una dintre cele mai incisive concurente de la Survivor, căreia nu i-a fost niciodată teamă să spună fix ceea ce crede. Sportiva a venit las show-ul lui Măruță pentru a-și exprima primele impresii despre competiția din jungla dominicană, dar și pentru a-și da cu părerea despre foștii colegi.

Citește și: Imagini HOT! Elena și Laura și-au etalat trupul dezgolit la duș. Concurenții au avut parte de un răsfăț de lux

Vedeta a fost cât pe ce să câștige concursul, însă din păcate pentru ea, publicul l-a votat pe Alex Delea, ca fiind preferatul lor. Elena Chiriac a recunoscut că într-adevăr i-a fost greu în junglă și că Survivor a constituit o experiență care a făcut-o mai puternică. 

În cadrul emisiunii lui Măruță, Elena Chiriac a trebuit să treacă mai prin ,,proba de foc"și să-și caracterizeze colegii de la Survivor cu un singur cuvânt. Dacă pentru unii dintre ei, Chiriac a avut numai cuvinte de laudă, alții au fost ținta unor vorbe pline de venin. 

,,Andreea Tonciu: irelevantă.

Emil Rengle: bârfitor.

Otilia Bilionera: ciorbă," a spus pe scurt Elena despre foștii coechipieri.

Nu rata și: Elena Chiriac, fată rea în ring, divă pe podiumul de modă. Cele mai senzuale poze cu mezina de la Survivor

«Cătălin Zmărăndescu: sensibil»

Au existat și câțiva concurenți față de care vedeta și-a exprimat aprecierea, iar cei care i-au câștigat în special admirația sunt Laura Giurcanu și Cătălin Zmărăndescu. 

,,Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finală și după finală, în Republica Dominicană. Nu aș spune că a fost o figură paternă. Cred că m-am înțeles cu el pentru că amândoi practicăm sporturi de contact.

CRBL, am atâtea lucruri bune de spus despre el. E mișto. 

Laura: sora mea.", a precizat supraviețuitoarea. 

Față de câștigătorul de la Survivor, Elena Chiriac nu are niciun fel de resentimente, chiar dacă a pierdut la mustață în fața lui. 

,,Alex Delea: simpatic", a spus Elena Chiriac. 

«mi-au scăpat cuvinte dure, urâte»

Elena Chiriac a vorbit și despre relația tensionată pe care a avut-o cu Marian Drăgulescu și afirmă că toate criticile pe care i le-a adresat acestuia în timpul competiției nu se referă la performanțele sale sportive, ci doar la prestația sa în cadrul Survivor. Fosta concurentă susține că și-a cerut scuze pentru replicile dure și e de părere că Survivor este un joc brutal, unde oamenii au tendința de a deveni impulsivi. 

,,Marian Drăgulescu, au fost momente când au existat tensiuni între noi, între mine și băieți. Marian are niște performanțe sportive deosebite pentru țara asta. Eu ce am spus, m-am raportat direct la competiție. Am avut discuții mi-au scăpat cuvinte dure, urâte pentru care mi-am cerut scuze Îmi pare rău că am jignit, dar până la urmă asta face jungla din oameni.", a mai precizat Elena Chiriac. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net