Frate, frate, dar… Emil Rengle vrea mai mult de la Alex Delea? „Am un crush”

Zilele trecute ne-am întâlnit cu Emil Rengle (31 de ani) la un eveniment monden unde a fost invitat să danseze și nu oricum, ci în timp ce se murdărește cu vopsele. Am profitat de ocazie și am stat de vorba cu Emil despre viața după "Survivor" și ce relații mai are cu foștii colegi de suferință din junglă dominicană.

Click! Te salutăm Emil, nu ne-am mai văzut de ceva timp și am vrea să știm cum ești după "Survivor"

 Woow, este deja trecutul meu, au trecut deja câteva luni de când am ieșit din jungla aceea. Suntem în iulie, eu am ieșit în martie. Sunt bine, excelent, cel mai bine din viața mea de până acum.

S-ar putea să îți placă: Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac!: «Am dormit cu el»

În seara aceasta ai fost invitat să dansezi și să te mânjești cu vopseluri de toate culorile...

În primul rând pentru asta și în al doilea rând pentru că îmi redecorez  apartamentul din București, în sfârșit am ajuns în punctul în care să mi-l creez după cum îmi doresc eu. Și o să folesesc acest brand de culori pentru apartament, noi așa ne-am și împrietenit și de aceea am venit să dansez.

Cum ești în momentul acesta cu dragostea?

În momentul de față sunt îndrăgostit de viață și de mine. Dacă aș fi fost într-o relație aș fi spus, dar nu sunt,

Ce relație ai cu Remus Boroiu, ex "Ferma vedetelor"? Vă tot văd împreună pe rețelele de socializare.

Remus este un prieten foarte bun și apropiat, am avut niște momente virale și controversate. Voi mai merge în Bali, unde stă acum.

Nu rata nici: Alex Delea a dat Republica Dominicană pe Mamaia! Câștigătorul „Survivor”, mai sexy ca David Beckham

Cu cine ai rămas în relați de prietenie după Survivor?

 Zmărăndescu, suntem cei mai buni prieteni. Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real. Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor, acest om care la 50 de ani a scos, cred,  copilul din el și îi e dor să se joace. E un influncer acum, postează pe rețelele de socializare.

Ai slăbit, te-ai îngrășat, ai devenit și tu un influencer. Mănânci mult...

M-am echilibrat. Asta a fost unul dintre scopuri, să merg în Bali să mi echilibrez dietă, pentru că o luasem un pic razna după Survivor. Acolo în Republica Dominicană am slăbit, am devenit rahitic, am aruns înapoi în România, am incput să mănânc de toate, m-am îngrășat și acum sunt din nou într-o formă foarte bună, chiar încep să mi se vadă pătrățelele.

Apropo de pătrățelele, în Survivor nu a existat în tribul vostru o tensiune sexuală pentru că erați mereu la bustul gol...

Deloc, poate că în primele zile ne mai uităm unii la alții. Dar după ce trece o săptămâna în care nu mănânci corpul întră într-o fază de supravituire în care, exact așa cum a spus și Elena, într-un interviu, nici măcar nu ți se mai scula jucăria. În primele zile îți făceai alianțele. Erau alte strategii în capul tău.

Vezi și: Emil Rengle, complet gol pe Instagram! Cum au reacționat fanii VIDEO

Cu Alex Delea nu ai păstrat legătură?

Ba da, suntem amici. Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg