Alex Delea a dat Republica Dominicană pe Mamaia! Câștigătorul „Survivor”, mai sexy ca David Beckham

Alex Delea este pe val după ce a câștigat acerba competiție de la Survivor! Superstarul a fost weekendul acesta în Mamaia unde a făcut plajă pentru prima dată după ce a venit din jungla din Dominicană.  

Are un fizic plin de pătrățele așa că plaja a fremătat când a chipeșul a ieșit din apa învolburată, la bustul gol! Nu prea a avut timp să stea pe șezlong pentru ca a fost asaltat de fani pentru poze.

S-ar putea să îți placă și: Alex Delea, adevărul despre idila cu Elena Chiriac: ,,Vorbim, ne scriem"

Este popular și iubit mai ceva ca Maluma. De când a câștigat marele trofeu la emisiunea "Survivor", de la Pro Tv, lumea vorbește despre Alex Delea,  îl oprește pe stradă să îl felicite pentru reușită și să facă poze cu el. Asta s-a întâmplat și weekendul acesta la mare, în Mamaia, unde a fost să își petreacă un weekend alături de prietenii săi, Elena Ionescu, Costin Gheorghe, etc.

S-a distrat copios, s-a delectat cu mâncarea bună de la cele trei restaurante ale resortului, s-a bucurat de peisajul superb din camera de hotel și a stat la soare pe o plajă de fițe din zona de Nord a stațiunii.

Alex Delea de la Survivor a făcut furori pe plajă

S-a bălăcit în apa caldă a Mării Negre, și-a bronzat fizicul bine lucrat și a făcut furori de fiecare dată când a ieșit ud tot din apele mării, momente în care a făcut suflarea feminină să freamăte puțin! Acest Poseidon al vremurilor noastre, cu tatuaje pe corp și alură de "bad boy"  ascunde un suflet blând pe sub "carcasă".

Pe același subiect ți-am pregătit și: Incredibil! Cât a slăbit Alex Delea la „Survivor România”? E sportiv de mic!

Și asta s-a văzut când toți copiii au tăbărât pe el ca să facă poze împreună. Pe niciunul nu l-a refuzat. Ba, din contră, i-a luat în brațe, i-a pupat, a bătut cuba cu ei și a primit fâstâcit fiecare apreciere de la ei.

Delea "The Star" este un om simplu, neschimbat de gustul succesului și asta spune multe despre el ca om. De dimineața până seara a fost oprit pe plajă, la piscina, la restaurant pentru a fi felicitat și a face fotografii. Inclusiv mare fost fotbalist Florin Răducioiu, cel care a jucat în Generația de Aur a fotbalului, l-a oprit pentru o poză în restaurantul hotelului la care s-a cazat. După vacanța din Mamaia, Delea s-a oprit direct la bunici la Medgidia unde a fost întâmpinat cu chiftele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net